Kovo mėnesio astrologinis fonas: ne visiems Zodiako ženklams seksis

Šiemet kovas ypatingas ir reikšmingas tuo, jog turėsime Saulės ir Mėnulio užtemimus. Visiškas Saulės užtemimas įvyks kovo 9 dieną, o dalinis Mėnulio – kovo 23 dieną. Apie užtemimus plačiau kitame blogo įraše.

Daugiau astrologės darbų rasi www.asmeninisastrologas.lt

Iki kovo 21 dienos Saulė keliaus Žuvų zodiako ženklu. Žuvų charakteristika labai subtili, kartais sunku nusakyti šio zodiako atstovų vidinį pasaulį. Tai ženklas, stipriai orientuotas į aplinką empatijos principu, tačiau išliekanti paslaptimi aplinkiniams. Žuvys neretai savo gyvenimus aukoja vardan susikurtų idealų, vizijų arba tiesiog įtikėjimo savo susikurta tiesa. Rūpinimąsis vargstančiais ir skurstančiais, ar bet kokios paramos stokojančiais – Žuvų zona.

Galėdamos pasirūpinti kitais jos tarsi pajaučia savo asmeninę svarbą, kartais susiliedamos su rūpesčio objiektu į vienį. Tokios jos meilėje, kūryboje. Žuvys yra paskutinis zodiako ženklas, todėl laikomas pačiu dvasingiausiu ir brandžiu. Todėl tik šio zodiako atstovai geba mylėti besąlygiškai visą pasaulį. Tačiau lygiai taip pat jos puikiai geba gyventi apatijos, ligų, alkoholio pasaulyje. Tokios temos išliks aktyvios mėnesio pirmoje pusėje.

Nuo kovo 21 dienos Saulė persikels į energingąjį Avino zodiako ženklą. Čia ji bus iki balandžio 20 dienos.

Šis Saulės persikėlimas sutampa su pavasario lygiadieniu ir žymi naujo ciklo pradžią. Ši diena yra minima visame pasaulyje kaip astrologų diena. Avino charakteristika pasireiškia ryškiai, impulsyviai. Energija galinga, labai kryptinga, todėl leidžia atlikti žygdarbius. Trūkumas – energetinio potencialo nestabilumas. Po skrydžio seka kritimas, depresija, visiškas nenoras ką nors daryti.

Tokiais silpnumo laikotarpiais Avinai tampa labai pažeidžiami tiek ligų, tiek kitų žmonių emocinių išpuolių. Saulė , judėdama Avino zodiako ženklu aktyvuoja būtinybę turėti gyvenimo tikslą, dažnai abstraktų arba labai tolimą , kitu atveju judėjimas tampa betikslis, veikia tarsi savęs praradimas.
Avinui priimtinos situacijos, kai reikia priimti sprendimus. Sprendimus jis priima greitai, ryžtingai, bet ne visada apgalvotai.

Avinas nekantrus, jis nori viską gauti iš karto, jam nėra nieko blogiau kaip laukti ir kentėti. Todėl šis metas puikus ugdyti lyderio savybes, mokytis greitai reaguoti naujose situacijose, rizikuoti, ugdyti drąsą.

Komunikacijos planeta Merkurijus iki kovo 6 dienos judės išradinguoju Vandenio zodiako ženklu, skatindamas draugiškus santykius ir netikėtus sprendimus. O nuo kovo 6 iki kovo 23 dienos judės nepalankiu Žuvų zodiako ženklu. Tokia Merkurijaus padėtis laikoma silpna, žmogui sunku dirbti su skaičiais, sausais faktais, o mąstymas ir atmintis labai priklauso nuo žmogaus emocinės būsenos. Analitiniai sugebėjimai silpnai išreikšti. Tačiau aktyvus vaizdingas mąstymas ir sisteminimo gebėjimas. Stiprėja domėjimąsis fantastika, pasakomis, mitais. Stiprėja kūrybiškumas ir intuityvus teksto rašymas, pateikimas.

Nuo kovo 23 dienos Merkurijus persikels į Avino zodiako ženklą, kuriame išbus iki balandžio 6 dienos. Tai greito, energingo proto pasireiškimo padėtis , aktyvuojama konkurencija. Lengvai perpranta informacijos esmė, polinkis gauti žinias šturmo būdu. Gali trūkti kantrybės ir atkaklumo ilgam, kruopščiam mokymuisi. Kantrybės stoka kompensuojama proto aštrumu. Kalba tampa gana aštri, stiprėja polinkis aštriems pareiškimams, mėgsta sakyti tiesą į akis ir kritikuoti kitus žmones.
Grožio planeta Venera iki kovo 13 dienos tęs kelionę Vandenio zodiako ženklu. Tai laisvės meilėje laikas, kuomet draugystė tampa labiau rišančiu faktoriumi nei gilūs jausmai.

Nuo kovo 13 dienos Venera persikels į jausmingąjį Žuvų zodiako ženklą ir ten išbus iki balandžio 6 dienos. Aktyvuosis meilė kenčiantiems, stiprės gailestis ir aukojimąsis dėl mylimo žmogaus. Venerai Žuvyse patinka kančia ir susitapatinimas su meilės objiektu, todėl turintys tokią Venerą gimimo horoskope dažnai turi santykių problemų. Gali sustiprėti iliuziškumas ir meilės sudievinimas. Todėl prasminga tokiu metu neįsipareigoji, kad išvengtume nusivylimo ir kančios vėliau.
Marsas iki kovo 7 dienos keliaus Skorpiono zodiako ženklu, stiprindamas seksualumą ir finansinius užmojus.

Nuo kovo 7 dienos persikels į Šaulio zodiako ženklą. Stiprės susido

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis