Donatellos Versace dukra - paslaptingoji, apie kurią nešnekama (FOTO)

Kai tavo mama - garsiausios pasaulyje mados kompanijos savininkė, tikėtina, jog ir apie tave pačią šnekės visas pasaulis. Deja, žymiosios Versace (60 m.) dukros Allegros Versace (29 m.) gyvenimas visai ne rampos šviesa apšviestas...

Ne dėl to, jog jos motina Versace garsėja nesibaigiančiomis plastinėmis operacijomis ir taip užgožia savo dukrą. Garsiosios mados ikonos dukra Allegra Versace nors nuo pat vaikystės turėjo viską, ko širdis užsigeidžia, tačiau ji niekuomet nebuvo laiminga.

Stulbinančiai į savo mamą panaši Allegra ilgą laiką kentė nuo menko savęs vertinimo ir valgymo sutrikimų. Vis dėlto šiuo metu mergina atrodo kur kas geriau ir mielai pasirodo viešuose renginiuose.

Allegra Versace
Allegra Versace
Vida Press

Gera Allegros draugė - dainininkė Lady Gaga, su kuria dvi pramogų pasaulio atstovės puikiai sutaria. Jos dažnai pasirodo viešuose renginiuose ir leidžia laiką kartu.

Allegra Versace ir Lady Gaga
Allegra Versace ir Lady Gaga
Vida Press

Tiesa, palyginus su garsiosios mamos ryškiu stiliumi, Allegros stilius gan blankokas - mergina nuolatos renkasi tamsios spalvos drabužius, kurie dar labiau pabrėžia jos liesą figūrą.

Donatella Versace su dukra
Donatella Versace su dukra
Vida Press

Nors Allegra yra baigusi prestižinį Browno universitetą, į mamos mados verslą ji taip ir neįsiliejo. Daugiausia laiko mergina praleidžia Milane bei mamos namuose Los Andžele. Daugelis spėlioja - kodėl Allegra nėra tokia aktyvi, kaip jos mama?

Aplinkiniai įtaria, jog garsioji mama, augindama savo dukrą, skyrė mažai dėmesio bei laiko jai, todėl Allegra užaugo labai kompleksuota ir uždara.

Būtent todėl žiniasklaida dažniausiai nepateikia apie ją naujienų, o ir pati Allegra pernelyg nesireiškia viešumoje - neturi Instagramo paskyros, nekalba apie santykius su vaikinais ir beveik nedalina interviu.

Versace su dukra
Versace su dukra
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis