„Vedęs ir turi vaikų” aktoriai dabar - kai kurių gali ir nepažinti (FOTO)

Serialą „Vedęs ir turi vaikų” puikiai žino įvairaus amžiaus televizijos žiūrovai. Kadaise iš patrakusiosios šeimynėlės nuotykių juokėsi visas pasaulis ir nemažai žmonių serialo herojuose atrado dalelę savęs.

Garsusis serialas paklojo tvirtus pamatus ir kitiems komiškiems serialams. O kaip susiklostė pagrindinių serialo herojų likimai? Pasirodo, kai kurie - laimingai vedę, tačiau yra ir tokių, kuriems teko lankytis reabilitacijos klinikoje...

Edas O'Neillas

Daugelis patvirtintų - aktoriaus Edas O'Neillas herojus Elas Bandis tapo tikra legenda. Komiškas Elas išlieka iki šių dienų - garsųjį Emmy apdovanojimą aktorius pelnė už vaidmenį seriale Moderni šeima. Toli nuo vaidmenų serialuose, skirtuose šeimai (ir ne tik...) Edas nepabėgo. Tai, ką Edas kuria didžiajame ekrane, puikiai atsispindi ir jo asmeniniame gyvenime - aktorius jau daugelį yra metų laimingai vedęs. Tik kodėl jis atrodo kiek per anksti pasenęs?

Edas kadaise:

Elas ir Pegė
Elas ir Pegė
Vida Press

Edas dabar:

Edas O'Neillas
Edas O'Neillas
Vida Press

Katey Sagal

Kiek banalokos, tačiau geraširdės Pegės vaidmenį atlikusios aktorės Katey Sagal jau senokai nepuošia tankių plaukų kupeta. Vis dėlto aktorė atrodo itin jaunatviškai - gal laiminga ją daro sėkminga santuoka? Kaip bebūtų, Katey iki šiol dalyvauja pramogų pasaulio renginiuose ir įvairiose televizijos laidose. Galbūt todėl ji taip save prižiūri, juk Katey jau 62 metai!

Katey dabar:

Katey Segal
Katey Segal
Vida Press

Katey Segal
Katey Segal
Vida Press

Christina Applegate

Maištingosios Kelės vaidmenį atlikusi šviesiaplaukė aktorė daugeliui buvo to meto grožio etalonas. O, kad jaunystėje ji būtų bent pagalvojusi, kas jos laukia. Aktorė iškentė krūties vėžį, tačiau nepalūžo ir toliau sėkmingai filmuojasi didžiajame kine. O ir mergaitiška jos išvaizda byloja, jog aktorė nepavaldi nei negandoms, nei laikui.

Christina kadaise:

Kelė
Kelė
Vida Press

Christina dabar:

Christina Applegate
Christina Applegate
Vida Press

Davidas Faustino

Įžūlūjį paauglį Badą Bandį vaidinusiam aktoriui likimas, ko gero, susiklostė prasčiausiai. Po vaidmens seriale jam buvo siūlomi nemenki vaidmenys tiek didžiajame ekrane, tiek kituose serialuose. Deja, sėkmingą karjerą sugriovė... aktoriaus potraukis narkotikams. Dėl priklausomybės Davidui teko gydytis reabilitacijos klinikoje. Ankstyvoje jaunystėje išgarsėjusių, o vėliau karjeras dėl linksmybių pametusių aktorių variantas? Na, ko jau ko, bet valiūkiško charakterio Davidas neprarado!

Davidas kadaise:

Badas ir Elas
Badas ir Elas
Vida Press

Davidas dabar:

Davidas Faustino
Davidas Faustino
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis