Madingiausios pavasario šukuosenos - kai kas nustebins (FOTO)

Greičiausiai jau girdėjai, kad šio sezono topu grožio pasaulyje vadinamos kasos. Taip, madingos įvairios, bet karščiausiomis vadinamos pamėgtos Kim Kardashian - dvi drakoniukų tipo kaselės. Tačiau šukuosenų tendencijų yra daugiau, tik kažin ar visos patiks.

PYNĖS

Šįmet stilingiausios nepatingės susipinti plaukų įdomiau. Vis dar madingos karūnas imituojančios aplink galvą sukamos kasos. Taip pat kiek drovi viena ilga kasa ir netikėtos variacijos - išvirkščia kasa arba vadinamoji žuvies uodega. Na o turinčioms laiko merginoms siūloma ant pakaušio susipinti kuo daugiau kaselių ir jas surangyti pačiais įvairiausiais būdais.

Vida Press, Sipa Press, SIPA ir AP/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Hello, it's me

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 2, 2016 at 4:43pm PST

🔥 @jahmonit with them braids meets @adidasoriginals X RitaOra meets thank you @marcjacobs for my bag!❤️❤️❤️ #artisticlightscollectionOUTNOW #worldwide

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on Apr 5, 2016 at 7:44pm PDT

KIRPČIAI

Į madą grįžta (o gal tiksliau vis dar nesitraukia) ilgi kaktą dengiantys kirpčiai. Tačiau šį pavasarį jie kur kas įvairesni: trumpučiai, lygūs ir nuglostyti, netvarkingi, banguoti ar sušukuoti ant šono. Ketindama nusikirpti kirpčiukus įvertink, ar tikrai jie tau tiks ir vėliau nesigailėsi.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

KUODAI

Į kuodą susukti plaukai - taip nerūpestinga, bet patogu ir stilinga. Pavasarį ir vasarą vyraus dvi kuodų rūšys. Vieni itin elegantiški, susukti pakaušio apačioje. Šie primena tvarkingus balerinų kuodus. Kiti - atsainūs, išpašytais plaukais lyg būtų susukti per kelias akimirkas, tokius suk viršugalvyje.

Vida Press nuor.

Vida Press nuor.

TRUMPI KIRPIMAI

Veikiausiai netikėčiausias pavasario pasiūlymas - itin trumpi kirpimai, tiek su kirpčiukais, tiek be jų. Populiarėja net ekstremaliausiu kirpimu vadinamas ežiukas. Vis dažniau ant podiumo manekenės pasirodo ir plikomis galvomis. Trumputė plaukų šukuosena gali atrodyti net labai žaviai, tad kodėl gi neišbandžius naujovių.

Vida Press nuotr.

PUOŠMENOS

Ilgaplaukes stilistai artėjant vasarai ragins puoštis galvos aksesuarais: karūnėlėmis, plaukų juostomis, gėlių žiedus atkartojančiomis segėmis, lapeliais, akmenėliais ir perlais nusagstytais lankeliais ar tiesiog į kasas segamomis dirbtinėmis gėlėmis. Ši tendencija ypač tinkama festivalių sezonui, juk tuomet hipių įvaizdis išpopuliarėja žaibiškai.

Reuters, AP, SIPA, Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis