10 žingsnių korėjietiška veido priežiūros rutina: ją įsimylėjusios žvaigždės

Turbūt ne naujiena, jog korėjietiškos veido priežiūros firmos šiuo metu pasaulyje yra lyderės. Ar girdėjai apie sparčiai populiarėjančią dešimties žingsnių veido priežiūros rutiną?

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog toks produktų kiekis tik alintų odą ir piniginę, tačiau vis daugiau žymių tinklaraštininkių ir žvaigždžių nesiliauja entuziastingai tvirtini, kad dėl šios rutinos jų veido oda tiesiog spindi!

1. Makiažo valiklis

Paprastas žingsnis, tikriausia nesvetimas daugumos rutinoje. Tai būdas ne tik pašalinti makiažą bet ir įvairias dulkes, ant veido nugulusias dienos metu. Dienos metu nedėvi kosmetikos? Šio žingsnio nevertėtu praleisti net ir šiuo atveju - liksi nustebusi, kiek daug mūsų veidas sugeria dienos metus. Tam naudok kosmetikos valiklį ar populiarųjį micelinį vandenį. Užpilk šiek tiek produkto ant vatelės padelio ir švelniai nuvalyk veidą.

2. “Dvigubas valymas" prausikliu

Liksi nustebusi, kaip sunku išties atsikratyti visų kosmetikos likučių. Būtent dėl to yra atliekamas pakartotinas valymas prausikliu, kitaip žinomas, kaip “double cleansing”. Prausiklį rinkis, priklausomai nuo savo odos tipo.

3. Šveitimas

Šis žingsnis nepriklauso kasdienei veido priežiūros rutinai, tačiau jis nėra mažiau svarbus. Jis padės atsikratyti suragėjusio sluoksnio. Oda jausis minkšta ir atgaivinta. Šveitimą derėtų atlikti porą kartų (ar mažiau) per savaitę naudojant cheminį arba fizinį šveitiklį. Pigesnė alternatyva - namų gamybos cukrinis šveitiklis iš cukraus ir medaus.

4. Tonikas

Po valymo ateina metas pamaitinti odą. Tonikas padės sureguliuoti odos balansą ir atgaivins odą. Ši priemonė taip pat gali būti pasirinkta atitinkamai nuo odos tipo. Nudžiugsi sužinojusi jog rožių ir apelsinų vanduo puikiausiai atlieka šią funkciją.

5. Esencija

Negirdėta naujovė. Esencija, priešingai nei tonikas, yra vienas populiariausių produktų Azijos šalyse. Šis magiškai skambantis produktas priešingai nei tonikas drėkins odą ir paruoš ją tirštesnės konsistencijos produktams bei suteiks spindesio.

6. Serumas

Tikriausiai pastebėjai tendenciją - produktų konsistencija darosi vis sunkesnė. Būtent tokiu principų ir vyksta šis grožio ritualas. Atėjo metas pamaitinti odą. Serumas sustiprins esencijos poveikį.

7. Kaukė

Kaip ir veido šveitiklis, šią priemonę rekomenduotina naudoti vieną kartą per savaitę. Korėjoje be galo populiarios “sheet” veido kaukės - tai tarsi lakštas, sudrėkintas įvairiomis naudingomis medžiagomis, kurios giliai drėkina tavo odą.

8. Akių kremas

Galbūt tai žingsnis apie kurį dar neteko galvoti. Taip, jei esi jaunesnė, nei 20, galbūt apie akių kremą galvoti yra ankstoka, tačiau jei įeini į kitą amžiaus kategoriją apie lengvą akių kremą svarbu pagalvoti, norint užkirsti kelią ankstyvų raukšlių susidarymui.

9. Kremas

Taip, pagaliau atėjo metas kremui! Dienos metu rinkis lengvesnės konsistencijos produktą, atitinkantį tavo odos tipą, nakčiai gali naudoti tirštesnės konsistencijos kremą, padėsiantį paspartinti naujo odos sluoksnio regeneraciją.

10. SPF

Tai paskutinis produktas. Dauguma dieninių kremų jau turi šį faktorių, tačiau jei tavo kasdienis kremas neturi SPF, yra be galo svarbu įsigyti atskirą produktą šiam tikslui. SPF, kitaip žinomas, kaip kremas nuo saulės padės apsisaugoti nuo įvairių odos ligų ir neigiamo saulės poveikio.

Ar ši rutina pasirodė pernelyg komplikuota? Nenusivilk, tai gali būti įkvėpimas susikurti tai, kas labiausiai tinka tavo odai. Kasdienei veido priežiūrai užteks tinkamo prausiklio, kremo ir kremo nuo saulės, na o pilną rutiną, gali atlikti tuomet, kai turi laiko pasilepinti savimi!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis