Sezono papuošalas, kuriam merginos neatsispiria (FOTO)

Garsios aktorės, dainininkės ir manekenės negali atsispirti vienam papuošalui, kuris madingas buvo daugiau nei prieš 20 metų. Atrodo, kad šiandien šis aksesuaras konkurentų neturi.

Galima pastebėti, kad pastaruoju metu daugybė merginų iš naujo atrado prie pat kaklo prigludusius kaklo papuošalus, segamas ar rišamas juosteles. Tai vadinamieji chokeriai (atitikmuo galėtų būti antkakliai), itin madingi jie buvo 10-ąjį dešimtmetį, gal net pameni elastinius tarsi iš laidelių supintus kaklo papuošalus.

Hello bangs 🙌🏻💃🏻💇🏻 thanks to @dbjornflod. What do you guys think?! I love it 💜 trying out my new perlees lipstick in "GEMMA" from @limecrimemakeup. Can't thank @limecrimemakeup enough for the amazing gifts 💚 #mua #makeup #makeupaddict #limecrime #limecrimemakeup #gemma #perleeslipstick #perlees #bangs #purplehair #piercing #septum #patapata #patapatajewelry #choker #amethyst #potd #motd

A photo posted by @emelieaxelson on Apr 14, 2016 at 3:21am PDT

Taigi, prie kaklo glaudžiamos juostelės ir papuošalai šį pavasarį pergalingai grįžta. Madingi ne tik atlaso kaspinėliai, bet ir metaliniai chokeriai, taip pat aksominiai, siuvinėti žibučiais, puošti brangiųjų akmenų imitacijomis, perlais arba kniedyti odiniai dirželiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kaklo papuošalai iš asos.com - Ltd ir hm.com, gamintojų nuotr.

Kasdienį arba laisvalaikio įvaizdį paskanink iš audinio juostelių gamintais antakakliais (vieni madingiausių juodi), vytais iš odos arba vėl madingais pinto plastiko. Puošniam įvaizdžiui tiks metaliniai prie pat kaklo kabinami papuošalai. Šįmet jie kur kas įdomesnių formų: dabinti geometrinėmis figūromis, gėlių žiedais arba iš netikėtai formuoto metalo.

Vida Press nuotr.

Kaklo papuošalai iš mango.com ir hm.com, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis