Atskleisk, kaip prižiūri savo odą ir laimėk „SEBAMED“ veido odos priežiūros rinkinį

Ne veltui sakoma, jog švytinti veido oda atskleidžia ne tik tai, kaip mergina odą prižiūri, bet ir kaip rūpinasi savimi iš vidaus. Ar stengiesi prižiūrėti savo odą?

Apačioje parašyk savo skaisčios odos paslaptį - kaip veido odą prižiūri, ar daug jai skiri dėmesio?

10 laimingųjų konkurso dalyvių laimės joms tinkamiausių „Sebamed“ veido priežiūros priemonių rinkinius!

Asortimentą sudaro priemonės iš „Sebamed Clear Face“ linijos. „Sebamed Clear Face“ produktų linija padeda efektyviai, tačiau švelniai kovoti su akne. Dovanų rinkinį sudaro 3 produktai : SM CF antibakterinės valomosios putos 150 ml, SM CF tonikas 150 ml, SM CF maskuojamasis kremas spuogeliams 10 ml.

Pateikiame penkis pagrindinius veido odos priežiūros būdus.

1. Atlik reguliarų veido valymą. Veido valymo procedūra - būtina, jei nori džiaugtis dailia ir spindinčia veido oda. Dauguma specialistų rekomenduoja veido valymo procedūrą atlikti pas profesionalus, tačiau prieš atliekant šią procedūrą būtina specialisto konsultacija. Jei veido valymą atlieki namuose, pasidomėk, kaip tinkamai jį atlikti - internete gausu informacijos apie tai, kaip pasigaminti naminių švetiklių, kaukių veidui ir t.t.

2. Drėkink odą. Net jei tavo oda linkusi į aknę, nepamiršk jos drėkinti. Pagrindinė klaida, kurią daro merginos, kankinamos aknės, yra ta, jog jos veido odos nedrėkina, mat mano, jog drėkindamos dar labiau paskatins kilti spuogelius. Riebią odą taip pat reikia drėkinti. Vaistai nuo aknės dažniausiai sausina odą, todėl net ir riebiai odai reikalingas drėkinimas. Vasarą drėkinimo reikia mažiau, šaltuoju periodu – daugiau.

3. Gerk kuo daugiau vandens. Vanduo - būtinas ne tik dailiai odai išlaikyti, tačiau ir bendrai organizmo būklei palaikyti. Vandens buteliuką tiesiog privalai laikyti savo rankinuke ir nuolatos gurkšnoti. Vanduo ne tik skaistina odą, bet ir drėkina ją iš vidaus, todėl norėdama išvengti odos sausumo, nepamiršk gerti vandens.

4. Pamiršk spuogų spaudimą. Inkštirų spaudimas rankomis gali palikti randus, kurie neišgis dar ilgai. O jei spuogus spaudi nešvariomis rankomis, dar ir rizikuoji pasigauti infekcija, kuri gali palikti rimtus padarinius. Verčiau odos priežiūrą patikėk profesionalams.

5. Nepamiršk nusivalyti makiažo. Prieš eidama miegoti būtinai kruopščiai nuvalyk makiažą - ant veido neturi likti nė lašelio kosmetikos! Atmink: kad ir kokia esi pavargusi, privalai nusivalyti makiažą, mat nenuvalytas makiažas užkimš poras ir taip skatins spuogelių atsiradimą. Nenustebk, jei atsikėlusi ryte su nenuvalytu makiažu pastebėsi odos išbėrimus...

Odą prižiūri taip pat, o galbūt turi kitų būdu, kaip ją prižiūrėti? Trumpai pakomentuok!

10 laimėtojų skelbsime gegužės 30 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis