KOKURSAS BAIGTAS. Dalinkis smagiu prisiminimu su draugėmis ir laimėk „Giorgio Armani“ kvepalų rinkinius!

Laimėtojos yra Giraitytė Karolina, Jelena Pa, Živilė Kriaučiūnaitė. Atėjus šiltajam metų sezonui mažiausiai norisi užsidaryti namuose tarp keturių sienų. Juk yra tiek daug ką nuveikti! Tikriausiai ir tu smagiai leidi laiką, o kartu su tavimi - ištikimos bičiulės.

Šėliojimai mieste, piknikai gamtoje, o gal savaitgalis prie jūros? Pasidalink smagiu prisiminimu su mumis! „Facebook“ komentaruose apačioje parašyk smagiausią atsiminimą su draugėmis ir pritagink dvi drauges, su kuriomis tas akimirkas patyrei. Galbūt jūsų trejetukas ir laimės GIORGIO ARMANI kvepalų trilogijas! Viso apdovanosime net 3 draugių trejetukus.

Net trys merginos laimės gardaus kvapo GIORGIO ARMANI Gioia linijos kvepalų trilogijas, kuriuos sudaro kvepalai Acqua di Gioia, Air di Gioia ir Sun di Gioia. Todėl ne tik tu galėsi džiaugtis puikiais kvepalais, bet ir dvi tavo geriausios draugės! Susipažink su gardžiaisiais kvepalais:

ACQUA di Gioia

Šis gaivus parfumuotas vanduo (EDP) jūros žalumo flakone atskleidžia galią ir tvirtumą. Ypatingai daugiasluoksnis – viršutinės natos supintos iš smulkintų mėtų ir vaisių, kurios greitai intensyvėja sultingų kriaušių ir tropinių vaisių natomis. Tuomet atsiskleidžia skaidri gėlių aromato širdis, sukurta iš vandens jazminų žiedlapių aromato. Jį seka charakteringumo pridedančios gintaro ir medžio bazinės natos suderintos su rudojo cukraus lengvai karamelizuota ir saldžia nata.

AIR di Gioia: laisvės vėjas

Švelniai mėlyno flakono pasirinkimo priežastys greitai paaiškėja: kvapas trykšta ozonine energija, lyg netikėtai atsklidęs jūros purslų aromatas. Uoslę pakeri Itališka mandarinų ir Neroli eterinio aliejaus melodija, pasikartojantis “sūrus gėlių aromatas” sukurtas iš bijūnų, ylang-ylang ir apelsino žiedų, visa tai lydi bazinės medienos, pačiolio ir kašmerano medienos himnas su lengva užuomina į samanas.

SUN di Gioia: saulės – gėlių aromatas

Šiame šviesa užpildytame gintaro flakone saugomos gėlėtos maudynės saulės spinduliuose. Pasklinda jausmingas, saulės sušildytą odą primenantis aromatas ir užplūsta viršutinė bergamočių ir frezijų nata, ją seka gėlių salicilato širdis (tuo pačiu metu saulėtos ir druskingos natos) iš jostro, ylang-ylang ir sambako jazminų aromatų, seka šiltos, prabangiai elegantiškos bazinės natos, kurias sudaro vilkdalgis, vanilė ir benzoinas.

Komentarų skiltyje apačioje trumpai aprašyk smagiausią tavo ir geriausių draugių prisiminimą kartu ir galbūt tau pasiseks laimėti kvepalų rinkinį gegužės 30 d.!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis