Justinas Bieberis įklimpo į depresiją - elgiasi itin keistai (FOTO)

Vakarėlių liūtas ir merginas it kojines keitęs atlikėjas Justinas Bieberis (22 m.) keičiasi iš esmės.

Siautulingas šventes ir šėlmiškus romanus pamiršęs atlikėjas šiuo metu atrodo įklimpęs į liūdesio liūną. Gali būti, jog jį paveikė išsiskyrimas su gražuole Hailey Baldwin, kuri buvo pastebėta leidžianti laiką su kitu jaunuoliu.

Neįtikėtina, kokias nuotraukas Justinas šiuo metu talpina Instagramo paskyroje - gamtos motyvai, gulinėjimas ant žolės, pasivaikščiojimai... be batų. Taip, taip, vakar Justinas buvo užfiksuotas kulniuojantis parku basut basutėlis.

Parke Justinui pasireiškė tikras meilės priepuolis voveraitei - Justinas ją glostė ir norėjo pamaitinti. Daugelis gerbėjų stebėjosi - kur dingo blogiukas Justinas, kuris kadaise buvo įsitraukęs į nusikalstamą veiklą ir priversdavęs ašaras šluostytis daugybę merginų?

Prieš keletą dienų ašaras Justinas braukė pats - atlikėjas graudžiai pravirko viduryje pasirodymo, taip suteikdamas peno apkalboms. Ar Justinui iš tiesų reikia psichologų pagalbos, o gal toks jo viešas liūdesys - troškimas sulaukti daugiau dėmesio? Visgi keista, nes Justinui jo ir taip netrūksta...

Vienišas atsiskyrėlis - taip būtų galima šiuo metu pavadinti mega žvaigždę. Tikėkimės, jog toks jo liūdesys trumpalaikis ir nesukels baugių padarinių!

WHEN U WALKIN HOME FROM WORK AND @justinbieber IS TOO

A photo posted by Windsor Dalton (@windsordalton) on May 9, 2016 at 5:40pm PDT

Eyes are the window to the soul

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on May 9, 2016 at 3:31pm PDT

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on May 9, 2016 at 6:54pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis