4 taisyklės, kaip turėtum prižiūrėti plaukus vasarą

Vasarą plaukų priežiūra turėtų būti dar atidesnė - saulė plaukus sausina, blukina, jie praranda spindesį ir tampa ne tokie žvilgantys. Todėl būtinai laikykis šių plaukų priežiūros taisyklių!

Vasarą šukuosenos turi būti laisvos ir patogios

Susipynusi netvarkingą kasą, tobulai suvaldysi savo plaukus ir apsaugosi juos nuo saulės. Venk šukuosenų, kurios plaukus suvaržo.

Mažiau karščio

Pasistenk kiek įmanoma rečiau džiovinti savo plaukus plaukų džiovintuvu. Vasarą plaukus ir taip alina saulė ir karštis, be to, jie ir šiaip greitai išdžiūsta natūraliai, tad lai plaukų džiovintuvas pailsi, o tu būk kuo natūralesnė.

Plauk rečiau

Dažnas plovimas pašalina natūralius riebalus nuo galvos odos, o tai skatina papildomų riebalų gamybą, tad plaukus norisi trinkti vis dažniau ir dažniau. Todėl kiek įmanoma pasistenk rečiau plaukus, rišk juos į laisvą arklio uodegėlę ar kuoduką.

Saugok ir drėkink

Pasidaryk mišinį iš vandens, alijošiaus sulčių ir avokadų aliejaus. Tokiu mišiniu praskalauk plaukus po pagrindinio plovimo - alijošiai ir avokadai giliai drėkina plaukus, suteikia žvilgesnio bei spindėsio. Atmink, saulė iš plaukų blizgesį atima!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis