Omg: griūva svajonių pora(FOTO)

Nemažai buvo tų, kurie tikėjosi išvysti spidintinį sužadėtuvių žiedėlį ant atikėjos Taylor Swift rankos. Jį būtų uždėjęs ne kas kitas, o garsusis didžėjus Calvinas Harrisas, su kuo dainininkė draugavo jau kurį laiką.

O, bet, tačiau! Pramogų pasaulį pasiekė žinia, jog Taylor ir Calvinas pasuko skirtingais keliais... Abu jie - itin daug daug dirbantys žmonės, tad gal jų keliai išsiskyrė dėl įtempto darbo grafiko?

Taylor Swift ir Calvin Harris
Taylor Swift ir Calvin Harris
Vida Press

Kaip teigė Taylor atstovas spaudai, jokių dramų ar konfliktų išsiskiriant nebuvo. Dar visai neseniai šventę savo draugystės metines egzotinėje šalyje Taylor ir Calvinas buvo laikomi tiesiog pavyzdine pramogų pasaulio pora. Abu veiklūs, žavūs, be to, juos vienijo panašūs interesai.

Labai gaila, jog Taylor ir vėl nepavyko išlaikyti santykių... Daugiausiai uždirbanti pasaulio atlikėja, pelniusi gausybę muzikinių apdovanojimų, gali pasigirti tik profesine sėkme. Meilės srityje ją dažniausiai lydėjo juodas debesis - atlikėjos sąskaitoje nemažai trumpalaikių draugysčių, todėl santykiai su Calvinu rodėsi lyg šviesa tunelio gale.

O gal teisybė, jog sektis visose srityse negali? Kaip bebūtų, vis dar tikimės, jog Taylor ir Calvinas atgaivins ryšius!

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis