4 gražių plaukų taisyklės, kurių laikosi ilgakasės

Gražūs plaukai - ne vien tobulai nudažyti, apkirpti ir sutvarkyti plaukai. Daug svarbiau plaukais rūpintis iš vidaus - pasirūpinti, jog organizmui nepritrūktų vitaminų bei būtiniausių elementų. Tai žino ir ilgakasė aktorė Shay Mitchell, kuri savo mitybos racionu labai rūpinasi. Vena to priežasčių - įspūdingo grožio plaukai!

Vartok B grupės vitaminų, kad išvengtum plaukų slinkimo. B grupės vitaminų papildai ir šios grupės vitaminų išorinis naudojimas – tai populiarūs metodai, naudojami norint paspartinti plaukų augimą. Jei šių vitaminų trūksta, plaukai pradeda skilinėti, trupėti, šakotis ir panašiai.

Put on some red lipstick and live a little... 😉💋 @patrickta @harryjoshhair

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on May 3, 2016 at 7:02pm PDT

Pasirūpink, kad tavo organizmas būtų aprūpintas pakankamu vitamino C kiekiu. Dėl šio vitamino trūkumo plaukai gali išsausėti, atrodyti išsekę, silpni ir lūžinėjantys. Vitamo C gausu daugumoje vaisių ir daržovių, todėl nevenk į savo mitybos racioną įtraukti kuo daugiau pomidorų, citrinų, apelsinų.

Wait on it... #Emison

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on Apr 30, 2016 at 3:34pm PDT

Iš mitybos raciono nešalink riebalų. Sveiki riebalai – būtina sąlyga plaukams augti. Negaunant pakankamo riebalų kiekio nebus ir sveikų plaukų. Ypač plaukams naudingi riebalai, gaunami iš žuvies (lašišos), mėsos (vištienos, jautienos), riešutų, aliejaus.

Making @patrickta and @harryjoshhair 's job a little difficult this morning because of the shaking .. Just a litttttttle nervous but excited! Tune in to watch me cohost @kellyandmichael this morning!

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on Apr 25, 2016 at 5:15am PDT

Vartok pakankamą geležies ir cinko kiekį. Dėl geležies ir cinko trūkumo plaukai atrodo prasčiau, netgi gali slinkti, jau nekalbant apie atsirandantį mažakraujystės pavojų. Todėl nevenk į savo mitybos racioną įtraukti produktus su geležimi, arba įsigyk geležies papildų.

Headed back to where I took this selfie this weekend 💃🏻😜 coming for ya (again) Nyc!

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on Apr 21, 2016 at 4:55pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis