Konkursas baigtas. Junkis prie „PANELĖS“ knygų klubo ir laimėk naujausius literatūros šedevrus!

Laimėtojos: Greta Spulginaitė laimėjo Tamsyn Murray – „Viskas apie Kesidę“ knygą laimėjo. Jovita Keturkaitė laimėjo knygą Laura Mizgirytė-Latour – „10 auksinių mados raktelių ieškančiai savo stiliaus“. Ieva Gakštytė laimėjo knygą Mari Jungstedt – „Nematytas“. Su laimėtojomis bus susiekta asmeniškai. Literatūros mėgėjas kviečia suklusti PANELĖS knygų klubas! Paskelbtas naujausių ir įdomiausių knygų trejetukas, kurį laimėti gali kiekviena. Dar nespėjai tapti knygų klubo nare? Pats metas užsiregistruoti!

Birželį knygų klube žurnalo PANELĖ vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė, kuri visada randa laiko atsipūsti su gera knyga rankoje. Juk reikia perskaityti daug, kad galėtum rekomenduoti tik geriausias!

Pirmajame vasaros numeryje Vytautė dalinasi trijų knygų pasiūlymais, skirtais tiek mados fanatikėms, tiek šiurpių detektyvų mėgėjoms. Naujausias redaktorės rekomendacijas rasi prekyboje jau pasirodžiusiame žurnalo numeryje, o dabar skaityk birželio knygų pasiūlymus ir atsakiusi į lengvą klausimą laimėk vieną iš įtraukiančių knygų!

Tris laimėtojas skelbsime liepos 8 dieną.

Tamsyn Murray – „Viskas apie Kesidę“


Čia viskas apie mane. Esu Kesidė.

Turiu juokdarį tėtį, nėščią mamą, nevykėlį brolį ir nenuoramą šunį, o savo šeimoje esu beveik NEMATOMA. Ir nors man klaikiai baisu eiti į septintą klasę naujoje mokykloje, labai *tikiuosi* kaip nors joje sužibėti. Nes žinote ką?

Mokykloje mes rašėme testą, ir paaiškėjo, kad aš labai gabi ir talentinga. Keista, nes atsakymus tiesiog spėliojau, bet vis tiek turbūt esu geniali... O gal mokykla netyčia suklydo? Kaip manote?

Mari Jungstedt – „Nematytas“


Gotlando sala nekantriai laukia vasaros atostogų ir šilumos. Bet prieš pat turizmo sezono pradžią paplūdimyje žiauriai nužudoma jauna moteris ir jos šuo. Tai, kas atrodo kaip kruvinas pavydaus gyvenimo draugo susidorojimas, neduoda ramybės vietos policijai. Neilgai trukus kapinėse randama nužudyta dar viena panašaus amžiaus moteris, ir kriminalinio skyriaus vyriausiasis inspektorius Andersas Knutas jau neabejoja, kad tai serijinio žudiko darbas. Kas sieja tas moteris? Kodėl aukų burnose kelnaitės, nors seksualinės prievartos požymių nematyti? Kas taps sekanti kirviu ginkluoto žudiko auka?

Lyg įtampos būtų maža, kriminalistai patiria milžinišką spaudimą iš žiniasklaidos ir politikų, kuriems svarbiausia yra geras pramogų salos įvaizdis. Pagalba netikėtai ateina iš landaus Švedijos televizijos žurnalisto Johano Bergo, kuris, atsiųstas rengti reportažų iš vietos, užmezga santykius su Ema, artima pirmosios aukos drauge. Visiems tenka daug patirti, kol kiekvienas savo keliu atseka iki tol niekieno niekada nematytą žudiką.

Laura Mizgirytė-Latour – „10 auksinių mados raktelių ieškančiai savo stiliaus“


„10 auksinių mados raktelių ieškančiai savito stiliaus“ yra knyga apie 10 tendencijoms nepavaldžių mados stilių: iš kur jie atsirado, kas jų esmė, kaip juos atpažinti – jų istorija, prietarai, socialiniai aspektai. Dar aptariamos taisyklės – ir tos, kurias galima laužyti, ir tos, kurias verčiau įsiminti. Taip pat skiriama dėmesio šiuolaikinėms mados ikonoms ir mados žodynui. Visa tai autorė pateikia remdamasi asmenine patirtimi – pasakodama apie savo darbą Kalifornijos San Diego dailės institute, amerikiečių ir japonų stiliaus atradimus, keliones, susitikimus su įkvepiančiais žmonėmis ir tiesiog paprastą kasdienybę. Paprastai, lengvai – apie rimtus ir unikalius mados dalykus.

„Madą myliu ne mažiau nei maistą, tad kai kurios stiliaus istorijos tarsi rado ir savo atitikmenį virtuvėje – patiekalą su istorija. Norėčiau, kad šie 300 puslapių, prikimštų otraukų ir iliustracijų, išsklaidytų mados baimes, padėtų ją suprasti ir atrasti savo stilių“, – sako autorė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis