Atskleista: po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės traukia labiausiai (FOTO)

Tikriausiai ir tu stebiesi, kodėl kai kurie žmonės kitus traukia tarsi magnetas. Šalia jų visuomet esi nusiteikusi pozityviai ir net trokšti kiek pasitempti. Ne dėl to, jog tie žmonės to reikalautų - tiesiog spinduliuodami ypatingą charizmą jie ir mus nuteikia geriau. Jei sutikai tokį žmogų, visko gali būti, jos jis yra...

Šaulys. Šauliai turi ypatingą savybę į pasaulį žvelgti pro optimisto akinius. Ne, jie nėra tie, kuriems ir rimčiausia situacija keltų juoką, tačiau faktas, jog jie stengiasi visuomet išlikti ramūs ir stabilūs. Gal todėl Šauliai turi aibę draugų, o savo bendravimu žavi daugelį. Lankstūs, prisitaikantys, komunikabilūs ir... be galo seksualūs! Taip, taip, Šauliai sugeba patraukti priešingos lyties dėmesį per labai trumpą laiką. Šauliai stengiasi prisižiūrėti, rūpinasi savo išvaizda ir žiūri, ką deda į burną. Sveiko bei dailaus kūno kultas - neatsiejama jų gyvenimo dalis, tai tarsi įaugę į jų kraują.

Nors Šaulys ne veltui laikomas vienas neištikimiausių Zodiako ženklų (dėl jų pomėgio dažnai keisti partnerius ir flirtuoti su priešinga lytimi), jei Šaulys iš tiesų kažką stipriai įsimyli, gali tapti geriausia savo paties versija. Atsidavęs, geranoriškas, atlaidus - toks Šaulys būna santykiuose.

Gyvenimo džiaugsmu ir entuziazmu trykštantis Šaulys tikrai nepasiduos. Iškilus kokiai nors kliūčiai, jis ne bandys ją apeiti, o spręs ją atsiraitojęs rankoves. Būtent todėl profesinėje srityje Šauliams netrūksta ryžto ir motyvacijos. Tiesa, kartais Šauliai gali užsibrėžti pernelyg aukštus kriterijus - idealisto savybės jiems labai artimos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis