Turinčioms tokią bambą vertėtų sunerimti (FOTO)

Bamba - kūno dalis, į kurią mažai kas gilinasi. Merginos mėgsta vertis auskarus į bambą, nors reta kuri žino, jog bambos sritis - tikras bakterijų rezervatas, todėl pasigauti infekciją veriantis auskarą į šią sritį labai lengva.

JAV gydytojai atskleidė dar vieną įdomų faktą apie bambą. Pasirodo, bambos išvaizda gali lemti ne tik mūsų charakterio ypatybes, bet ir tai, kokia yra mūsų sveikatos būklė. Anot jų, vertėtų sunerimti tiems, kurių bamba yra išsišokusi į išorę. Tokia bamba laikui bėgant gali plėstis, o tai didina tikimybę atsirasti bambos išvaržai.

Bambos išvarža - susiformavęs pilvo sienelės defektas, pro kurį su pilvapilve išsiveržia vidaus organai. Negydant ši liga gali sukelti dideles komplikacijas, tokias kaip sunkūs pilvo skausmai, tempimas.

Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.

Be to, į išorę išsišokusią bambą turintiems asmenims didėja tikimybė susirgti infekcinėmis ligomis, tokiomis kaip peršalimo ligos, gripas. Dar vienas pastebėjimas - tokią bambą turintys asmenys dažniau skundžiasi skrandžio skausmais bei sutrikusiu virškinimu.

Žinoma, negalima taikyti šių pastebėjimų kiekvienam - kiekvieno žmogaus organizmas yra idividualus, todėl ir tikimybės susirgti įvairiomis ligomis skirtingos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis