4 dalykai, kuriuos turi padaryti prieš pirmą kartą

Pirmas kartas - ypatingas įvykis kiekvienos merginos gyvenime. Tiesa, kartais jis gali apkarsti... Ypač kai pasirenki netinkamą žmogų. Todėl vadovaukis šiais patarimais prieš pirmąją meilės naktį:

1. Įsitikink, kad esi tikra dėl sprendimo turėti lytinių santykių. Dauguma žmonių bijo nežinomybės, todėl dažnai apima nerimas, kai nežinai, kas laukia. Jei jauti, jog pirmas kartas gali įvykti per anksti, ar nesi emociškai ar fiziškai pasirengusi, nedaryk to. Svarbiausia pasikalbėk pati su savimi ir sužinok, ko tau iš tiesų reikia.

2. Apsilankyk vaistinėje. Įsigyk kelias apsisaugojimo priemones iš anksto ir pirmasis kartas bus kur kas sklandesnis. Nors dauguma merginų mano, jog apsisaugojimo priemonės - vaikinų reikalas, atsarga gėdos niekada nedaro. Jausiesi ir tvirtesnė, ir mažiau bijosi. Vaistinėje pasikonsultuok su ten dirbančiu žmogumi - jis tikrai maloniai patars, ką tau įsigyti.

3. Pasikalbėk apie kankinančias abejones su partneriu. Jei lytinių santykių turėsi su žmogumi, kuriuo pasitiki, pirmas kartas bus kur kas sklandesnis. Mergystės plėvė – tai plona membrana, dalinai dengianti įėjimą į makštį. Beveik visos mergaitės gimsta su šia plėve.

4. Bendrauk su savo partneriu. Apie apsaugą nuo nepageidaujamo nėštumo, saugesnį seksą ir ribas pasikalbėk su juo prieš lytinius santykius. Dauguma merginų stačiai puola į malonumus, tačiau po to pačios verkia. Pirmiausia sužinok,ar tai - tinkamas parteris, ar po sekso su juo jausiesi gerai ir panašiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis