Žvaigždės, kurios nebijo pasirodyti netobulos (FOTO)

Pagražintų, pafotošopintų, makiažo specialistų bei stilistų pagražintų žvaigždžių pasaulyje sunku rasti tą, kuris išsiskirtų drąsa atrodyti taip, kaip užsigeidžia. Visgi yra grupelė įžymybių, kurioms visai nebaugu pasirodyti netobuloms - su spuogeliu ant kaktos ar pajuodusiais paakiais. O kai kurių keista išvaizda net pelno jiems pasisekimą!

Kas jau kas, bet atlikėja Miley Cyrus tikrai nebijo pasirodyti juokinga. Ant scenos ji sukasi it vijurkas, o ir paprastame gyvenime yra be galo aktyvi. Būtent todėl į gatvę kas kartą išeiti pasidažius ar susitvarkius jai atrodo beprasmiška - juk gerbėjai ją mylės ir be makiažo tonų! Jai nieko nereiškia pasiselfinti besidepiliuojant kojas ar prieš einant miegoti patepus veidą kremu nuo spuogų. Jos namų grožio rutina Instagramo tinkle - lyg ant delno.

Vieni tai laiko paprasčiausiu išsišokimu bei dėmesio troškimu, tačiau daugeliui drąsa bei crazy elgesys tapo tikru Miley talismanu.

permaaaa skinnnnn arrrrrttttt by daaaa mosssst bad a$$ @laurenwinzer 🍄🦄🍕🐸🌻💕 #stonerasfuck

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 26, 2016 at 10:05am PDT

w sleep n my eye and a fat a$$ cat scratch I'm still #vegan

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 6, 2016 at 9:32am PDT

Atlikėja Lady Gaga tikrai nėra ta, kuri tikrintų kiekvieną iš rikiuotės išėjusią plaukų sruogelę. Taip, ji mėgsta pasipuošti, tačiau tai nereiškia, jog bijo išsišokti ar atrodyti ekscentriškai. Vien ko vertas jos pasirodymas renginyje su žalia mėsa ant galvos... Ne kiekviena gebėtų taip pasirodyti prieš šimtus žmonių ir gausybę paparacių!

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Lady Gagai visai nebaisu pasirodyti ir su dažais išteptu veidu. Ne paslaptis, jog atlikėja šiuo metu pradėjo krimsti ir aktorės duoną, tad Lady Gaga savyje talpina daugybę talentų, kurių neketina slėpti po gražuolės tobulosios kauke. Jai nė motais, ką apie ją pagalvos kiti. Gal todėl ji taip žavi daugelį?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Aktorę Milą Kunis, ko gero, pelnytai reikėtų vadinti natūralumo karaliene. Paprastai gatvėje jos nepamatysi pasidažius - Mila vengia net ir blakstienų tušo, o jai patogiausia apranga - paprasti sportiniai drabužiai, kurių toli gražu nepavadinsi elegantiškais. Mila ne kartą prisipažino - ant raudonojo kilimo ji jaučiasi nejaukiai, o aptemptos suknelės ir aukštakulniai ją varžo.

O labiausiai ji dievina visai ne salotas ar dietinius vaisių kokteilius, o sumuštinius su daugybę majonezo! Ne toks ir žvaigždiškas prisipažinimas...

Mila Kunis
Mila Kunis
Vida Press

Mila Kunis
Mila Kunis
Vida Press

Išskirtinių veido bruožų aktorių, istorinio filmo Pianistas žvaigždę Adrieną Brody turbūt mažai kas pavadintų gražuoliu. Tačiau būtent jo išskirtinė išvaizda jam pelnė pasaulinį pripažinimą - itin talentingas aktorius karjeros pradžioje buvo atmetamas kaip kandidatas atlikti įvairius vaidmenis, mat filmų prodiuseriams neįtiko jo išvaizda.

Tačiau pelnęs šlovę vaidmeniu Pianiste Adrienas užsitarnavo ir pagarbą - mažai kas šiuo metu akcentuoja jo veido bruožus. Priešingai - keista aktoriaus išvaizda tapo jo vizitine kortele.

Adrienas Broody
Adrienas Broody
Vida Press

Adrienas Broody
Adrienas Broody
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis