Nepamirštamai šventei: 4 patarimai, kaip išsirinkti išleistuvių suknelę

„Rausva ar mėlyna? Trumpa ar ilga? Pūsta ar prigludusi?“ – taip, būtent šie klausimai ima kirbėti visų abiturienčių galvose dar ankstyvą pavasarį. Mokyklos išleistuvės – ne tik vienas reikšmingiausių įvykių jauno žmogaus gyvenime. Tai kartu ir galimybė kiekvienai merginai sužibėti savo jaunystės grožiu. Tad kaip gali leisti, kad Godos iš paralelinės klasės išleistuvių suknelė būtų gražesnė nei taviškė?

Toms, kurios ką tik pakilo nuo knygų ir tik dabar suskubo pasirūpinti mokyklos baigimo šventei skirtais apdarais, internetinės parduotuvės OTTO.LT stilistas dalinasi šių metų mados tendencijomis, kurios padės išsirinkti tinkamiausią išleistuvių suknelę.

Spalva

Žinoma, nereikėtų aklai sekti mados tendencijomis – jeigu šiemet madinga ryškiai žalia, o tave pykina vien į ją pažiūrėjus, tai nereiškia, jog privalėsi dėtis būtent šios spalvos suknelę tam, kad atrodytum stilingai. Džiugu, kad šios vasaros spalvų tendencijos itin dėkingos išleistuvių šventei. Čia vyrauja tiek ryškios, netgi rėksmingos spalvos, tokios kaip oranžinė, tiek šviesios, pastelinės, pavyzdžiui, gelsva. Tad kiekviena ras mieliausią akiai ir širdžiai variantą.

Neabejotina šios vasaros dievaitė – mėlyna su visais savo atspalviais. Ar tai būtų tamsūs, ar lengvi pasteliniai tonai. Tad tikrai neprašausi pasirinkusi šią itin gaivią spalvą.

Suknelę rasi ČIA.

Romantiškos personos be abejonės turėtų pagalvoti apie rausvą suknelės atspalvį. Ši šilta spalva ne tik labai vasariška, bet kartu ir puikiai atskleidžianti dabartinį jaunos merginos gyvenimo tarpsnį – nebe mergaičiukė, bet dar ir ne brandi moteris. Tad kodėl neatrodyti šiek tiek valiūkiškai?

Suknelę rasi ČIA.

Ryškioms asmenybėms puikiai tiks oranžinė spalva – šios vasaros topas, kuris neleis išnykti minioje. Ypač gražiai tokios spalvos suknelė atrodys ant lengvai įdegusio kūno.

Suknelę rasi ČIA.

Rinkitės spalvas, kurios leis jums sužibėti, tad juoda tam – ne pats geriausias pasirinkimas. Nors tai spalva, kuri iš mados neišeis niekada, tačiau tokiai progai ji šiek tiek per niūri.

Gėlės

Šių metų pavasarį ir vasarą mados viršūnėje apsistojo margi – ypač gėlėti – raštai, tad ir išleistuvių suknelė gali „pražysti“ ryškiais žiedais. Tokio audinio rūbas neabejotinai suteiks žaismingumo tavo asmenybei.

Suknelę rasi ČIA.

Nėriniai

Jau kelerius metus iš eilės madingiausiųjų sąrašuose vyrauja būtent nėriniuotos suknelės. Juk nėriniai išties įneša lengvumo ir moteriškumo į bet kurį šventinį įvaizdį.

Suknelę rasi ČIA.

Ilgis

Turi ilgas, dailias kojas? Puiku! Tau labai tiks trumpa suknutė. Gali pasigirti grakščia pečių linija? Drąsiai atidenk ją ir rinkis žemę siekiančią suknelę. Nori išlikti rafinuotai elegantiška? Suknelė iki kelių – taip pat puikus pasirinkimas!

Žodžiu, jokių rėmų ir standartų – ryškink privalumus, slėpk trūkumus, ir tikrai nepralaimėsi!

Tai visgi pusta ar prigludusi?

Kad ir kaip būtų gaila, tačiau princesių ir „tortinių“ suknelių laikai liko praeityje. Šiandien vyrauja minimalizmas, tad ir renkantis išleistuvių suknelę nereikėtų persistengti. Grakščios figūros savininkės gali drąsiai rinktis prie kūno prigludusias sukneles. Bet šiemet taip pat labai madingos nuo liemens platėjančios, šiek tiek pūstesnės arba lengvai krentančios suknelės. Tad belieka atsižvelgti į savo kūno sudėjimą.

Štai tokius patarimus dalija šiandienos mados, tačiau geriausiai apie vyraujančias tendencijas nusimano tie, kurie šiuo įtemptu laikotarpiu patys susiduria su suknelių ieškančiomis abiturientėmis. Suknelėmis prekiaujančios parduotuvės „X“ atstovas „Y“ tikina, kad suknelių perkamumas paskutiniais mėnesiais išties išaugo, o ir aiškėja tam tikri šventinių drabužių pasirinkimo ypatumai.

Viename įsimintiniausių gyvenimo įvykių būtina atrodyti įsimintinai. Nebijokite išsiskirti – juk tai šventė, kai turite traukti aplinkinių akį, būti ryški ir pastebima. Juk tai – jūsų diena!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis