Po kokiais Zodiako ženklais gimusiais žmonėmis verta save apsupti, jog būtum sėkminga?

Vargu, ar rastumėme daug žmonių, kuriems gyvenimas būtų sėkmę padėjęs ant lėkštutės. Norint tapti sėkmingu, būtina dėl to pasistengti, o vienas iš būdų tai padaryti - apsupti save žmonėmis, kurie motyvuotų ir skatintų veikti. Jei nori sulaukti sėkmės, bendrauk su...

Jautis. Iš Jaučių vertėtų pasimokyti principingumo bei tikslo siekimo, todėl jei šalia tavęs - Jautis, išmoksi būti tvirtesnė ir labiau savimi pasitikėti. Jaučiai be galo patikimas Zodiako ženklas, kuris kiaurai iš tuščio nepilsto ir nemėgsta apkalbų. Jaučiai domisi aplinkiniu pasauliu, seka naujienas, todėl bendraudama su jais gali išgirsti nemažai naujo, nes sužinota informacija jie būtinai pasidalins su kitais. Iš Jaučių mokykis išvermės bei valios - jie kaip niekas kitas geba laikytis savo tikslų.

Jautis yra... atlikėja Adele.

A photo posted by @adele on Dec 21, 2015 at 7:36am PST

Vėžys ne veltui pripažintas draugiškiausiu Zodiako ženklu. Vėžiai su daugeliu sutaria puikiai, jiems svetimas konfliktavimas ar ginčų užvedimas. Turėdama šalia savęs draugę ar draugą Vėžį, visuomet turėsi kam pasipasakoti, mat Vėžiai puikiai moka išklausyti kitus, o kilus nesutarimams viuomet puls gesinti ugnį. Vėžiams būdinga ir ištikimybė - jei sutinki žmogų - Vėžį, tikėtina, jog su juo bendravimas nenutrūks ilgokai. Tiesa, Vėžiai nėra linkę įsileisti į savo širdį bet ko, tačiau jei tapai Vėžio drauge, žinok, jog radai ištikimą ir lojalų draugą.

Vėžys yra... atlikėja Selena Gomez.

@paolakudacki 📸 for @pantene today

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Feb 24, 2016 at 6:34pm PST

Ožiaragiai turbūt optimistiškiausias Zodiako ženklas, kuris atmuša kritiką ir neigiamas emocijas juoku bei šypsenomis. Būtent todėl kiti žmonės, būdami šalia Ožiaragių, jaučiasi saugiai ir jaukiai. Su Ožiaragiais smagu kalbėtis, jie geba išklausyti ir pasirūpinti kitais, todėl niekada nepalieka likimo valioje. Nors kartais Ožiaragiai yra linkę pernelyg susikoncentruoti į savo vidinį pasaulį, jie taip pat geba įsiklausyti ir į kito žmogaus mintis, turi puikią empatiją ir geba atspėti kito norus.

Ožiaragis yra... atlikėjas Zaynas Malikas.

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on Sep 25, 2015 at 4:17pm PDT

Žuvų ženklo atstovai - itin jautrūs žmonės, kuriems būdinga atjauta kitiems. Žuvis visada paguos ir bandys kartu ieškoti išeities, o svarbiausia - tikrai nesedės sudėjusios rankų, mat Žuvys iš prigimties yra guvios bei judrios. Žuvų ženklo atstovai be galo gudrūs, todėl iš jų verta pasimokyti išminties bei mokėjimo išsisukti iš įvairiausių situacijų. Žuvys geba motyvuoti kitus, mat skleidžia stiprią vidinę energiją ir gali tapti puikiomis gyvenimo mokytojomis.

Ožiaragis yra... atlikėja Rihanna.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis