Caros Delevinge kasdieninė išvaizda vienus šiurpina, kitus džiugina (FOTO)

Ar pramogų pasaulio įžymybės visuomet turi atrodyti tobulos? Manekenę Carą Delevingne galima vadinti tikra šio stereotipo laužytoja!

Nors kiekvienas Caros pasirodymas ant raudonojo kilimo sulaukia susižavėjimo šūksnių - puikiai atliktas makiažas, manekenei tinkančios šukuosenos ir elegantiškas aprangos stilius, realybėje Cara toli gražu neprimena jaunosios damos.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Cara Delevingne
Vida Press

Cara kasdien prie veidrodžio neužtrunka nė minutės. Kai nereikia dalyvauti fotosesijose ar mados pristatymuose, manekenė leidžia odai ir plaukams pailsėti. Ir, žinoma, atsikrato ją varginančių aukštakulnių, kuriais privalo puoštis viešuose renginiuose.

Kartu su drauge, manekene Gigi Hadid oro uoste užfiksuota Cara nė iš tolo nepriminė raudonojo kilimo žvaigždės. Kiek didokus marškinėlius su aplikacija ir sportines kelnes pasirinkusi jaunimo numylėtinė, pamačiusi paparacius, nepuolė taisytis šukuosenos ar meiliai pozuoti.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Galime tik pasveikinti Carą už natūralumo skleidimą ir nesužvaigždėjimą - atrodo, ji visuomet liks paprasta ir žemiška. Žinoma, kritikos pliūpsnių Carai nepavyksta išvengti - daug kas po šiomis fotografijomis kritikavo neplautus Caros plaukus ir keistoką apsirengimo stilių, tačiau Cara tikrai nėra ta, kuri kritiką ima giliai į širdį.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Mums smalsu, kokia bus tavo nuomonė - tai sveikintina drąsa pasirodyti natūraliai, o gal paprasčiausias apsileidimas?

Gigi Hadid ir Cara Delevingne
Gigi Hadid ir Cara Delevingne
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis