5 dalykai, kuriuos vaikinai norėtų pasakyti, bet nedrįsta

Manai, vaikinai viską rėžia tiesiai šviesiai? Vargu, ar rasi visišką tiesuolį. Juk kiekvienas mes nešiojamės bent po nedidelę paslaptį... Todėl ir vaikinai kai ko nedrįsta pasakyti. Išsiaiškiname?

1. Jam atrodo, jog tu jam per gera. Neįsivaizduoji, kiek vaikinų save nuvertina bendraudami su merginomis. Ir nešnekame mes apie pirmuosius pasimatymus - net ir kuriant ilgalaikį ryšį vaikinai yra linkę yra linkę kritikuoti save. Gal aš jai per prastas? Galbūt aš jos tinkamai neįvertinu? Gal jos draugai manęs nemėgsta? Gal aš blogai bučiuojuosi? Ir vaikinų galvoje dūzgia avilys, tik ne kiekvienas vaikinas prisipažįsta savo mintis. Atmink, jog jei vaikinas jausis nepilnavertis, vargu, ar tęs santykius. Todėl jei santykiuose jaučiatės nelaimingi, vertėtų pagalvoti apie išeitis.

2. Jam atrodo, jog jis turi išvaizdos problemų. Gal vaikinas tau to nepasako, bet jam irgi užkliūna jo pilnesnis pilvukas. Tiesa, jei tu pati jam jo neprikiši, jis niekada ir nepripažins jį turintis, tačiau nežinia, ką gali jausti viduje. Vaikinai taip pat turi išvaizdos kompleksų - nemanyk, jog tik mes panikuojame dėl kiekvieno priaugto kilogramėlio. Todėl jei matai, jog vaikinas jaučiasi nelaimingas, būdamas savo kūne, pasistenk jį motyvuoti - paragink apsilankyti sporto salėje, patark sveikiau maitintis. O galbūt išbandykite sveikatingumo programą kartu? Sveikai gyventi dviese kur kas smagiau!

3. Jam atrodo, jog tu myli savo buvusį. Ar buvusius. Jei nuolat šneki, kaip tau gera buvo su kažkuo kitu arba dra blogiau - nuolat lygini dabartinį vaikiną su buvusiais, žinok, jog tai tikras peilis vaikino širdin. Jis gal to ir neprisipažins, bet išgyvens iš tiesų stipriai. Apskritai kalbas apie buvusiuosius reikėtų mesti kuo toliau - tiek kalbant apie pirmuosius pasimatymus, tiek apie dvidešimtus.

4. Jam atrodo, jog tu į jį žiūri pašaipiai. Jei nuolatos vaikinui primini, kaip jis netyčia nugriuvo ir apsijuokė prieš tavo draugus, jei nuolat kandi jam dėl jo drabužių stiliaus ar išjuoki, kai jis tau padovanoja tuos pačius kvepalus, vargu, ar vaikinas santykiuose jaučiasi gerai. Santykiuose būtinas palaikymas ir vienas kito supratimas. Jei tu jautiesi ta, iš kurios šaipomasi, tuoj pat mesk tą vaikiną! O jei nuolat kandi savąjam, na, palinkėkime jam stiprybės...

5. Jam atrodo, kad sužinojusi jo paslaptis, tu kritikuosi. Kiekvienas žmogus turi slaptų pomėgių. Gal tavo vaikinui patinka romantinės komedijos? O gal jis mielai užsidėtų rausvą palaidinę, kuri tau atrodo juokinga? Nežinia, kokių slaptų norų ar poreikių vaikinas turi. Žinoma, santykiuose svarbu atvirumas, tačiau kartais vaikinai gali užsisklęsti, ypač kai kalba eina apie jų paslaptis. Atverti jas ar palikti užrakintas po devyniomis spynomis - tai jau tavo reikalas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis