Tai kraupu: iPhone jaunam žmogui vos nekainavo gyvybės (FOTO)

Nuo šiol tikrai atsargiau žiūrėsi į važiavimą dviračiu, kai šalia savęs laikai iPhone telefoną. Vienas vaikinas iš Australijos net neįtarė, jog eilinis pasivažinėjimas dviračiu virs tikra nelaime.

Ir viskas - dėl galinėje džinsų kišenėje laikytojo iPhone telefono, kuris įvykus menkam incidentui važiuojant dviračiu... sprogo. Garethas Clearas važiuodamas dviračiu staiga prarado pusiausvyrą ir nugriuvo nuo dviračio, tačiau nesusižeidė. Deja, iPhone telefonas nukentėjo kur kas labiau.

Iš pradžių vaikinas nesuprato, iš kur kyla rūkstantys dūmai, tačiau greitai pajuto ir aštrų skausmą kojose. Užuodęs fosforo dūmus vaikinas staigiai nusimovė džinsus ir liko vienomis kelnaitėmis. Vaikinas patyrė trečiojo laipsnio nudegimą, kuris ne tik sukėlė didžiulius skausmus. Po incidento prireikė ir chirurgų pagalbos - vaikinui buvo atlikta odos transplantacija.

Štai kaip atrodė susprogęs vaikino iPhone telefonas - jo nuotrauką rasi ČIA.

Nelaimė nutiko įsiliepsnojus ličio jonų baterijai, kuri yra lengvai pažeidžiama stiprių smūgių. Ko gali pasimokyti iš šios skaudžios situacijos? Jei susiruošei važiuoti dviračiu, verčiau telefoną laikyk jį nuo smūgių apsaugančiame įdekle arba pritvirtink telefoną prie dviračio specialia priemone. Tik jokiu būdu nelaikyk jo arti kūno!

Pasaulį vis dažniau pasiekia žinios apie nuo telefono baterijos sprogimo susižalojusius asmenis. Specialistai įspėjai saugotis ir atidžiai elgtis su elektroniniais prietaisais, kurie gali sukelti rimtus sveikatos sutrikimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis