HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (08 05 - 08 07)

Karštasis rugpjūčio savaitgalis jau čia! Pasiruošk šiltoms naktims ir nepamirštamiems nuotykiams.

Avinas. Ramybės neduoda kažkoks slidus reikalas – jis tarsi šlapia žuvis vis išsprūsta iš rankų. Kuo stipriau spaudi, tuo greičiau jis išslysta. Patarimas – kruopščiau apgalvok strategiją ir mažiau bijok. O galbūt tiesiog paleisk tą žuvį į laisvę.

Jautis. Šį savaitgalį išskirtinai seksis, tad būtinai pasinaudok atsiveriančiomis galimybėmis. Viskas taip puikiai klostysis, kad gali nė nepastebėti, kokios puikios šios dienos. Prisėsk ir bent akimirką pasidžiauk savo sėkme. Į visus klausimus šiandien turėsi atsakymus

Dvyniai. Dvyniai gali pabusti padūmavusia galva. Emociškai šeštadienį gali būti sunku priimti sprendimus. Tiek daug pasirinkimų, galimybių, ir jų visų norisi... Džiugi žinia – sekmadienį jausiesi stabiliau. Kartais tiesiog reikia išlaukti.

Vėžys. Pasistenk išlaikyti balansą – duoti ir imti tolygiai. Jei kas nors pasakys komplimentą, priimk jį džiugiai, užuot nurašius kaip bereikšmius žodžius. Taip pat nepagailėk komplimentų kitiems. Jie nieko nekainuoja, o jų vertė – kaip aukso. Kaip gi atsisakyti tokio sandorio

Liūtas. Sekmadienį gali iššvaistyti pinigus niekams, tiesa, tie niekai tau atrodys svarbūs. Žvaigždės pataria – šiandien nepervertink jokio žodžio ar veiksmo svarbos, nereikia daryti iš musės dramblio. Tai pasakytina apie dalykinę sferą, bet taikytina ir asmeniniuose santykiuose.

Mergelė. Greitai pavargsi, būsi perdėtai jausminga, greitai persiimsi neigiamomis kitų emocijomis. Tačiau tai nereiškia, kad reikia riboti susitikimus su draugais ar šiaip simpatingais asmenimis – gali užmegzti naudingus ryšius. Finansinė situacija bus sunkoka, tad teks susilaikyti nuo neplanuotų išlaidų.

Svarstyklės. Savaitgalį švaistysi pinigus. Dažniausiai esi linkęs pataupyti, bet šiandien taupumą pakeis dosnumas ir netgi vėjavaikiškumas. Na, kodėl gi kartais nepakvailiojus? Susiveržti diržą bus galima ir vėliau. Beje, žvaigždės šiandien pataria nepersitempti, patausoti sveikatą.

Skorpionas. Savaitgalį teks skirti nemažai energijos bendravimui su žmonėmis. Būsi priverstas ne šiaip bendrauti, o ieškoti informacijos eiliniuose pokalbiuose, įsiklausyti į gandus, būti įvykių sūkuryje. Gali būti, kad kažkoks faktas ar net gandas taps koziriu tavo rankose.

Šaulys. Savaitgalį pasitelksi visus turimus gebėjimus ir... manipuliuosi žmonėmis. Tai gali būti tiek tiesioginis spaudimas – ginčai, nurodinėjimai, tiek nematomos gijos, kurias slapčia traukysi. Galiausiai gausi tai, ko nori, bet išeikvosi daug jėgų ir laiko.

Ožiaragis. eštadienio rytas gali būti kiek nestabilus, bet vėliau diena bus geresnė. Jei įmanoma, ryte tiesiog ilgiau pamiegok. Išsiilsėk, kad galėtum džiaugtis likusia diena ir sekmadieniu. Na o šeštadienio vakarą praleisi su tau brangiu žmogumi.

Vandenis. Kelias savaites ugdei savivertę, tad ir šį savaitgalį nenuleisk rankų ir neaptink. Atsidursi tokiose situacijose, kuriose bus progų pademonstruoti drąsą ir išradingumą. Pasitelk išradingumą, vidinę energiją, kad įveiktum savo baimes.

Žuvys.Nuo pat šeštadienio ryto gali pajusti kylantį susierzinimą, artėjant vakarui atmosfera ims rimti. Sutvarkęs kokį reikalą pailsėk. Nėra reikalo prisiminti senas nuoskaudas ir žūt būt įrodinėti, kad esi teisus – kiekvienas turi savo nuomonę ir savo tiesą. Atsimink – jei žmogus iš karto nesutinka, veikiausiai nesutiks ir antrą, trečią kartą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis