Visos ją turime: tavo MAGIŠKA GALIA pagal Zodiako ženklą

Nori tikėk, nori ne - kiekviena iš mūsų savyje talpiname ne tik neatrastus talentus, bet ir magiškas galias. Ar mes jomis pasinaudosime, priklauso tik nuo mūsų pačių. Tačiau gal pirmiausia reikėtų su galiomis susipažinti?

Avinai. Avinai - tikri orakulai. Jiems nesunku atspėti ateityje įvyksiančius įvykius, be to, jie geba puikiai išanalizuoti žmogaus fotografijas - nusakyti žmonių amžių, asmenybės bruožus, mėgstamas veiklas. Avinai pasymi neįtikėtina intuicija.

Jaučiai. Jaučiams labai sekasi finansiniu aspektu - jie dažnai randa ant žemės pamestus pinigus, jiems neretai lyg iš giedro dangaus nukrenta sėkmingi pasiūlymai (darbo, reklaminiai, asmeniniai ir kiti).

Dvyniai. Dvynių magiškos galios ypatingos. Jie tarsi vaikščiojantys raganiai, mat geba labai lengvai manipuliuoti kitų žmonių emocijomis. Ypač Dvyniai gali paveikti žmonių nuotaikas - teigiama ar neigiama linkme, mat lengvai perduoda savo jausmus kitiems.

Vėžiai. Artimi Vėžiams žino - jie kaip žinodami visuomet nusako, kada įvyks koks nors nemalonus įvykis ar nelaimė. Vėžiai prieš kažkam negera atsitinkant jaučia neįprastą nerimą, sumišimą, baimę, todėl neretai gali apsaugoti save ir kitus nuo įvyksiančių blogų įvykių.

Liūtas. Liūtams neįtikėtinai gerai sekasi su meilės burtais - naudodamiesi jų galia, jie gali užkariauti kiekvienos simpatijos širdį. Tiesa, su šiais burtais reikėtų būti atsargiems, mat netinkamai panaudoti jie gali pelnyti įkyrių gerbėjų dėmesį.

Mergelė. Mergelės nesuklys pirkdamos loterijos bilietus ar dalyvaudamos televiziniuose žaidimuose, kuriuose galima išlošti įvairių prizų. Loterijose joms sekasi ir jos, ko gero, jau pačios tai žino.

Svarstyklės. Gamta - Svarstyklių geriausia draugė, todėl jos savo magiškas galias geriausiai gali atskleisti būdamos gamtos apsuptyje. Jų koziris - gamtoje rastos žolelės, kurias puikiai gali panaudoti puoselėdamos grožį ir saugodamos sveikatą. Žolelių poveikis joms bus magiškas!

Skorpionas. Skorpionų uoslė blogiems dalykams tiesiog neįtikėtinai gera. Jų magiškoji prigimtis - skydas, saugantis nuo įvairių nelaimių, blogų žmonių bei įžeidžių žodžių. Jie patys to nepastebėdami išvengia situacijų, kuriuose gali jaustis nepatogiai.

Šaulys. Šauliai pasižymi tuo, jog jie dažnai geba atsidurti sėkmingose situacijose - Šaulės dažnai pagauna nuotakos puokštę, būna užkalbintos gatvėje gerbėjų, joms šypsosi sėkmė dalyvaujant įvairiuose konkursuose. Žodžiu, sėkmė - jų magiškas talismanas.

Ožiaragis. Ožiaragiai - vienas daugiausiai magiškų ženklų turintis Zodiako ženklas. Ožiaragiai, jei tik panorėtų, galėtų tapti astrologais, tik tam jiems reikėtų daugiau pasidomėti astrologija ir su ja susijusiais mokslais.

Vandenis. Vandeniai geba nuspėti žmonių ateities santykius. Jie lyg orakulai gali pasakyti, kuri iš draugų porų išsiskirs, o kuri liks kartu. Taip yra todėl, jo Vandeniai pasižymi puikia intuicija, ypač kalbant apie artimus ryšius.

Žuvys. Žuvys pasižymi magišku gebėjimu iš karto nuraminti kenčiantį žmogų. Nesvarbu, ar tai būtų draugė, verkianti dėl pasibaigusių santykių, ar kur kas rimtesnes nelaimes patyrę asmenys. Būtent todėl Žuvys gali būti puikios psichologės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis