Už natūralumą: 5 būdai, kaip tapti gražiai nenaudojant makiažo

Makiažas - privalomas kiekvienos savimi besirūpinančios merginos komponentas? Tikrai ne! Dailiai atrodyti galima ir nenaudojant makiažo, tik privalu oda pasirūpinti tiek iš vidaus, tiek iš išorės.

Be reikalo neliesk odos. Dažnai žmonės būna įpratę liesti savo veidą ir kitas kūno dalis, nors tai visiškai nėra būtina. Šio įpročio atsikratyti nėra lengva. Taigi viena iš paslapčių, kaip gi atrodyti gerai be makiažo, - laikyti rankas patrauktas nuo veido.

Gerk daug vandens. Gauti vandens – svarbiausias žmogaus organizmo poreikis. Vanduo didina odos elastingumą ir praturtina ją reikiamų skysčių kiekiu. Daug vandens geriančio žmogaus oda spindi, atgauna elastingumą, minkštėja ir tampa ne tokia sausa. O tu juk nori didžiuotis dailia veido oda, tiesa? Todėl pirmiausia drėkink odą ne iš išorės, o iš vidaus.

Naudok BB kremus. Jei nutarei pasirodyti be makiažo, tačiau tau sunku atsisakyti maskuojamosios pudros, naudok BB kremą - pudrą ir drėkinamąjį kremą viename. Tokia priemonė odai ne tik suteikia norimą spalvą, tačiau ir drėkina ją iš vidaus.

Veidą prausk kasdien. Jei esi pasiryžusi nenaudoti makiažo, nepamiršk pasirūpinti, kad veidas būtų nupraustas ne tik rytais, bet ir vakarais. Daugumai merginų atrodo, jog jei ant veido netepama jokia kosmetinė priemonė, tuomet ir veido prausti nereikia. O, kaip jos klysta... Per dieną ant veido patenka tūkstančiai bakterijų, tad net jei veido nemaskuoji kosmetine priemone, būtinai nuprausk veidą švelniu toniku ar prausikliu.

Esi graži – pirmiausia turi įtikinti save pačią. Taigi pradėti vertėtų nuo pasitikėjimo savimi susigrąžinimo ir suvokimo, kad gali atrodyti graži ir be makiažo. Kitaip tariant, viskas priklauso tik nuo tavo pačios valios ir užsispyrimo. Makiažas gal ir padeda labiau savimi pasitikėti, tačiau tikrosios savivertės kosmetikos tonomis neužsiauginsi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis