Viršelio mergina Karolina Meschino atvirai prabilo apie plastines operacijas

Rugpjūčio numerio „PANELĖS“ veidui Karolinai Meschino pavydi tūkstančiai merginų. Vieni dėl to žeidžiančiai vadina ją „verslininkų dukrele“, kiti netiki natūraliu jos grožiu ir pašiepiančiai priskiria „geram plastikos chirurgų darbui“. Tik prekyboje pasirodžiusiame numeryje gražuolė atskleidžia visas kortas: „Neturiu, ko slėpti“.

Pabandyk įsivaizduoti save Karolinos „pasakų“ pasaulyje. Nepažįstamų žmonių akyse tu verslininkų dukrelė, nors iš tikrųjų tėvai tau siūlo pinigus užsidirbti pačiai, universitetas reikalauja vieną po kito pristatyti savo organizuotų mados fotosesijų rezultatus, o svarstyklės dėl namų ilgesio ir streso rodo iki šiol nematytus skaičius. O dar visi puldinėjimai dėl plastinių operacijų, nupirkto diplomo, makiažo...

Ne vieną kartą Karolina norėjo ištrinti visus savo socialinius tinklus su 50 tūkstančių sekėjų. Verkdavo mamai ant peties ir klausdavo savęs, kodėl jai išvis to reikia. Tačiau meilė stiliui, estetikai ir grožiui visada nugalėdavo trumpalaikį apmaudą.

Dar visai neseniai internetą apskriejo skandalas, kur lyginamos Karolinos vaikystės ir dabartinės išvaizdos nuotraukos. Daugelis sakė negalintys atpažinti, jog tai ta pati mergina. Esą natūraliai taip pasikeisti neįmanoma, o visas Karolinos veidas taisyklingai plastikos chirurgų sukurtas pagal užsakymą.

Naujame rugpjūčio numeryje atvirai apie savo gyvenimo džiaugsmus ir nuopolius prabilusi viršelio mergina prisipažino ir kokia iš tikrųjų buvo jos vienintelės plastinės operacijos prasmė: „Paskui viskas dar ilgai skausmingai gijo, tačiau pamačiusi save veidrodyje aš pirmąkart pasijutau mergaite. Pradėjau savimi džiaugtis, fotografuotis. Iki tol nežinojau, ką reiškia pasitikėti savimi“.

Apie patirtą emocinį stresą, netikėtai sutiktą meilę, galimybę sužybėti ir už tai sumokėtą kainą Karolina pasakoja prekyboje jau pasirodžiusioje rugpjūčio „PANELĖJE“.

Naujo numerio apžvalgą rasi ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis