STILIUSOS verdiktas studentės spintai: kokių rūbų būtina atsisakyti?(FOTO)

Šįkart „Stiliusos“ tyrinėjo teisės studentės Viktorijos (21 m.) spintą. „Kaip ir priklauso teisininkei, daugiausia turiu kostiumėlių, švarkų, klasikinių palaidinių. Nebent vakare kur nors einu, tada apsivelku suknelę. Norėtųsi išbandyti kitokio stiliaus drabužius, juk pati nesu pilka asmenybė, tai kodėl taip nuobodžiai rengiuosi?“ – guodėsi Viktorija.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

AMERIKOS DVELKSMAS

Iššūkį sutvarkyti Viktorijos spintą priėmė stilistės Vilija ir Agnė K., sukūrusios tris visiškai skirtingus derinukus. Įkvėpimo jos sėmėsi iš už Atlanto – vienas derinukas atsiskleidė Ralfo Laureno klasiką, kitame – „Gossip girl“ serialo stilius. Agnė pagyrė Viktoriją už drabužių spintoje dominuojančias žemės spalvas – rusvą, nude, pilkšvai juodą, o Vilija prisaikdino merginą įsigyti rudeninių sijonų bei suknelių. Vasarinių spintoje buvo apsčiai, bet jie, anot Vilijos, tegu ir lieka šiltajam sezonui.

VISO GERO

1. Auskarai
Agnė: „Neskoningi, atrodantys kaip nemokamas žurnalo priedas.“

2. Suknelė Nr. 1

Vilija: „Jei Viktorija būtų ispanė, greičiausiai uždraustų tokį lobį išmesti – ši tauta dievina spalvų bei raštų perteklių. Visa laimė, mergina nėra ispanė, tad suknelę reikia kuo skubiau išmesti. Raštai lyg iš praėjusio dešimtmečio, primena hipių mezginius.“

3. Kroksai

Agnė: Nesvarbu, jei jie skirti ne puotai, net į daržą einant galima rasti stilingesnių sandalų. Be to, čia net ne kroksai, o jų plagiatas.

4. Sijonas
Vilija: Spalva kiek kaprizinga, bet pati savaime nieko blogo nedaro. Kaltas modelis – jis Vikai nėra pats tinkamiausias, nes išplatina klubus.

5. Rankinė
Agnė: Nusidėvėjusi. Nerekomenduojama nešioti daiktų, kurie jau apiplyšę – sugadina visą įvaizdį, kad ir kiek pinigų būtų išleista visiems kitiems drabužiams.

6. Suknelė Nr. 2
Vilija: Jei drabužis nėriniuotas, tegu krašteliai būna iškirpti pagal nėrinio raštą. Lygiai nurėžti, o ne formą atkartojantys nėriniai atrodo pigiai, nekokybiškai.

Pirmas derinukas:

Klasikinis jojikų stilius, primenantis derinius iš Ralfo Laureno kolekcijų. Kiekvieną rudenį ilgaauliai batai grįžta į madą, atgyja rudi languoti švarkai, dažnai – su lopais ties alkūnėmis. Iki tobulumo trūksta tik kepurės su snapeliu.

Antras derinukas:

Prie visiškai klasikinio švarkelio, šilkinių marškinių ir kelnių priderinti sportiniai bateliai su platforma. Klasika kontrastuoja su sportiniu stiliumi, nude spalvos – su ryškia žalsva ir geltona. Šias kelnes ir švarką norėjo įsigyti net pačios stilistės!

Trečias derinukas:

Jaunatviška eklektika. Puikiai tiks draugių susibėgimams prie kavos puodelių, mergaitiškiems liežuvavimams vaikštinėjant mieste. Anot stilisčių, taip atrodanti mergina galėtų vaidinti seriale „Gossip girl“! Norint prabangesnio įvaizdžio, botus pakaks pakeisti aukštakulniais.

Daugiau stiliaus patarimų – lapkričio „Panelėje“. Skubėk įsigyti!

A.Kriščiūno nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis