Spindėk: Lietuvos mados blogerių derinukai šventiniams vakarėliams(FOTO)

Pristatome šventiname gruodžio „Panelės“ numeryje startavusio fashionistų konkurso nugalėtojas. Trys kūrybingos, mados vėjuose puikiai besigaudančios merginos pademonstravo, kaip moka pasipuošti išskirtiniam vakarėliui ir sužibėjo prieš visą Lietuvą.

VAKARĖLIS KITAIP

Trys stileivos – mados blogerė abiturientė Ūla iš Molėtų (apie kurią jau rašėme ČIA), savo madų puslapį įkūrusi moksleivė Aušrinė iš Mažeikių ir drauges stiliaus klausimais įnirtingai konsultuojanti studentė Reda iš Plungės labiausiai patiko „Panelės“ meno komisijai, nes atsiuntė įspūdingais stiliaus derinukais prikimštus laiškus. Merginos buvo pakviestos sudalyvauti neeilinėje fotosesijoje. Jų užduotis – iš savo nuo drabužių lūžtančių spintų sukurti du derinukus tema „Vakarėlis kitaip“. „Panelės“ užduotis - užtikrinti, kad grožio meistrė Julija Estko padėtų merginoms šukuoseną ir makiažą priderinti prie išsirinkto įvaizdžio. Juk viskas privalo būti tobula!


Ūla Urbonavičiūtė

DOVANŲ LIETUS


Konkurso finalininkės drąsiai pozavo „Panelės“ fotografui Algiui Kriščiūnui, pasakojo apie geriausias drabužių medžiokles vietas jų miestuose ir varžėsi sugebėjimais kurti unikalų šventinį stilių. Po smagaus nuotykio visos gavo glėbį kosmetinių prizų, o garsiam dizaineriui Egidijui Rainiui išrinkus nugalėtoją, į jos namus iškeliavo ir išskirtinis aksesuaras.

Aušrinė Smilgytė


ATĖJO METAS SUŽIBĖTI TAU

Negraužk iš pavydo nagų, nes konkursas dar nesibaigė. Tu gali tapti sausio mėnesio fashionista. Siųsk laišką adresu agne@panele.lt, nurodyk savo vardą, pavardę, amžių, telefono numerį, prisek nuotraukų su derinukais, kurie įrodo tavo sugebėjimą įspūdingai rengtis, ir lauk skambučio. Kas mėnesį kompetetinga komisija išrinks tris fashionistas. Jos dalyvaus mados varžybose „Panelės" žurnale. Stileivoms atiteks garbė papuošti žurnalo puslapius, išskirtinės nuotraukos, o nugalėtojai - ir vertingi kosmetikos bei aksesuarų prizai.

Reda Eitvydaitė

Daugiau apie konkurso sąlygas sužinosi ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis