Patraukliausias Lietuvos vyras ant ledo: mane gąsdina soliariumas ir storas makiažo sluoksnis(INTERVIU)

„Čiuožki, čiuožki, čiuožki... nepraslysk tik!” – dainos eilutės, ko gero geriausiai iliustruojančios gražuoliuko dailiojo čiuožimo čempiono Sauliaus Ambrulevičiaus santykių statusą. Gražus, sportiškas, žinomas ir, kas svarbiausia, netuščias ir nepasikėlęs, Saulius vis dar laukia savo svajonių moters.

Iki šiol turėjęs vos dvi paneles, Saulius trumpalaikių santykių neieško. Todėl bet kokia „karvė ant ledo” sportininko širdies tikrai neužkariaus – merginos atrenkamos itin kruopščiai. Tačiau tos, kurioms pasiseka, niekada nedrįs skųstis, kad gėles gauna tik ypatingomis progomis. Čiuožėjas pats sukuria progą, kad tik galėtų apipilti damą puokštėmis!

Privalu paminėti, kad olimpinėms žaidynėms besiruošiantis Saulius, kaip ir kiekvienas profesionalus sportininkas, laikosi griežto atleto rėžimo, o namuose yra pakankamai retas svečias. Tačiau jei tavęs tai negąsdina, parašyk jam facebook.com/saulius.ambrulevicius.

(Psssst! Tyliai išduodame, kad tik į banalų „labas” jis turbūt neatsakys...)

Jaunikio anketa

Saulius Ambrulevičius (176 cm, 69 kg)
VIENIŠAS pusę metų.
Dailusis čiuožimas. „Karjerą pradėjau prieš penkiolika metų, būdamas šešerių. Kai televizoriaus ekrane pamačiau Povilą Vanagą, tėvų pats paprašiau, kad man leistų mokytis čiuožti. Esu solinių programų sportininkas, todėl dirbu be poros.“
Išskirtinumas. „Labai mėgstu merginoms dovanoti gėles. Į pirmą pasimatymą nenešu, bet jeigu jau būna antras – tai būtinai. Išrenku kokias nors egzotiškas, nematytas.“
Gerbėjoms. „Nelabai tikiu virtualiomis pažintimis, todėl į nepažįstamųjų laiškus žiūriu įtartinai, ypač jeigu tik „labas“ parašo. Tačiau būna tokių, kurios stebuklingai iš vieno sakinio sudomina. Mane galima susirasti feisbuke: facebook.com/saulius.ambrulevicius.“

BEVEIK IŠNYKUSI RŪŠIS

Nors turime Lietuvoje Povilą Vanagą su Margarita Drobiazko, Deividą Stagniūną su Isabella Tobias, vis tik viskas, kas vyksta ant ledo, mūsų šalyje dar šiokia tokia egzotika. O ypač ant jo šokantys solo čiuožėjai. Jų turime vienetus!
„Buvo laikotarpis, kai norėjau įstoti į futbolo komandą, tačiau griežtas tėtis neleido. Įtikino, kad tikslo reikia ryžtingai siekti ir nesimėtyti į šonus. Pasiekti pripažinimo ne pačioje populiariausioje sporto šakoje yra žymiai sudėtingiau, bet kai tai įvyksta, malonumas būna labai stiprus“, – sako kaunietis Saulius Ambrulevičius, šiuo metu pajėgiausias solo šokėjas Lietuvoje.

A.Kriščiūno nuotr.

LIETUVIŠKOS NENORMALYBĖS

Kanadoje ar Suomijoje nepatikėtų tuo, kas pas mus vyksta. Ten gi kalbama, kad dailusis čiuožimas – daugiausiai moteriškos auditorijos renkanti sporto šaka pasaulyje. Ir paaiškinta logiškai: nes ant ledo – viskas viename (azartas, adrenalinas, menas, romantika ir gražūs vyrai). Ne kaip krepšinyje, kur visi treninguoti, o pasitempę, puošniai išsipustę. Todėl šių tautų moterys griebia čiuožėjus! Visi nors kiek garsūs – jau susiporavę.
Tuo tarpu patraukliausiu vyru ant ledo vadinamas lietuvis Saulius neturi antrosios pusės, kurią galėtų apsikabinti lietingais pavasario vakarais, o gėlių kioskuose pardavėjos jau seniai nejautė jo kvepalų aromato. Neturi dėl ko ten lankytis raumeningas blondinas.

NULIS PASIKĖLIMO

Bet neapsirikite. Dėmesio stoka dailiojo čiuožimo žvaigždė niekada nesiskundė. Merginos jam visada sakydavo komplimentus. O kai nuo vasario mėnesio kartu su sporto žurnaliste Asta Žukaite ėmė dalyvauti LNK projekte „Šokiai ant ledo“, meilikautojų penkis kartus padaugėjo.
Nors kai kurie Sauliaus kolegos dėl užgriuvusios šlovės pučiasi it povai, jis pats populiarumo nesureikšmina ir kiek įmanydamas stengiasi išlikti tokiu paprastu, koks visą laiką buvo. „Neslepiu, kad mėgstu dėmesį, visiems artistams jo reikia. Bet tai man nesuteikia teisės tapti įnoringesniu arba įžūlesniu. Nemėgstu tuštybės. (Tu labai rimtas?) Ne, bet esu teisingai išauklėtas. Už tokį požiūrį esu dėkingas ne tik tėvams, bet ir treneriams, kurie pačiu sunkiausiu laikotarpiu – paauglystėje – stipriai prisidėjo prie auklėjimo. Dailiajame čiuožime visi esame disciplinuoti, įsprausti į rėmus. Buvo laikotarpis, per dieną turėjau po tris–devynias treniruotes, apie jokias naktines linksmybes tuo metu negalvojau. Dabar viskas jau šiek tiek laisviau.“

A.Kriščiūno nuotr.

BALERINOS, BET NE BALETAS

(Į kokias panas atkreipi dėmesį?) „Idealas, kurio iki šiol siekiau, yra žemesnės už mane, lieknos, gležnos. (Kad galėtum pakilnoti ant ledo?) Į sportu užsiimančias merginas nežiūriu, nes dažniausiai jų charakteris labai vyriškas, jos kaip tankai eina per sienas, raumenų daug, aukštos ir didelės. Jeigu reiktų pasirinkti sritį, iš kurios rinkčiausi žmoną, tai būtų baletas. (Tai gal dažnai nueini pasižiūrėti spektaklių?) Dažniau mėgstu klausytis džiazo arba dainuojamosios poezijos. Bet nesu visiškas klasikos gerbėjas, kartais noriu ir klubinio bumčiko. (Tiki, kad klube galima sutikti antrą pusę?) Dažniausiai ten būnu su savo šaika ir į tuos būrelius šokėjų neatkreipiu dėmesio. Kažkodėl daug merginų įsivaizduoja, kad papildomo grožio joms suteikia soliariumas ir storas makiažo sluoksnis. Mane tai gąsdina.“

Apie Sauliaus Ambrulevičiaus ateities planus, nuomonę apie merginas-barakudas ir likusį interviu tęsinį skaityk naujausioje „Panelėje”!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis