KONKURSAS BAIGTAS. Padėk išrinkti lietuvaitę, verčiausią PANELĖS viršelio titulo! (II etapas)

Ačiū dalyvavusioms, nugalėtoja komisijos nutarimu skelbiama II etapo dalyvė Austėja Šidlauskaitė. Į konkurso paskutinįjį etapą patenka Aistė Mačytė ir Gabija Viršilaitė, Austėja Šidlauskaitė . Vasara - naujų atradimų, iššūkių ir savęs pažinimo metas. Birželio bei liepos mėnesį PANELĖS skaitytojos dalyvavo AVON mark. #yeschallenge konkurse, kuriame turėjo galimybę tapti pretendentėmis į PANELĖS viršelio merginos titulą.

Merginos fotografavo savo TAIP momentą, kėlė jį į Instagram ir Facebook paskyras su grotažyme #yeschallenge ir buvo atrinktos kaip kandidatės į būsimą PANELĖS viršelio merginą. Lietuvaitės ne tik dalinosi linksmais momentais šokant parašiutu, jojant ant žirgo, maudantis baseine ar besikaitinant paplūdimyje, bet ir demonstravo originalią išvaizdą, gražiausius makiažus bei netradicines plaukų spalvas. Už laisvę, šėlsmą, naujus potyrius ir grožį!

Konkursas sulaukė daugybės dėmesio, todėl bendru nutarimu buvo paskelbtas antrasis konkurso etapas, kurio metu išrinksime 3 merginas, kurios su pirmojo etapo laimėtojomis rungsis dėl #yeschallenge iššūkio laimėtojos vardo.

Atranką 50 % lems viešas balsavimas PANELĖS portale ir 50 % AVON ir PANELĖS komisijos balsai, todėl raginame balsuoti ir išrinkti labiausiai patikusią merginą. Primename, jog tai - antrasis rinkimų į PANELĖS viršelio merginas etapas. AVON mark. #yeschallenge konkurso nugalėtoja bus paskelbta liepos 27 d. Kviečiame susipažinti su 13 antrojo etapo pretendenčių, perskaityti trumpus merginų prisistatymus ir nepamiršti atiduoti savo balso!

Aistė Mačytė (17 m.) Aš esu Aistė, užseniečiai ir draugai mane vadina Icetea. Šiuo metu mokausi. Mėgstu aktyviai leisti savo laisvalaikį ir kelti sau naujus iššūkius.

Deimantė Ardinskaitė (17 m.) Šiuo metu mokausi higieninę kosmetologiją. Laisvu laiku rašau tinklaraštį, kuriu video vlogus. Džiaugiuosi kiekviena gyvenimo suteikta galimybe tobulėti.

Eglė Marozaitė ( 23 m.) Nemoku apie save kalbėti, tik žinau, kad esu nuoširdi ir draugiška. Man patinka bendrauti su įvairaus amžiaus žmonėmis apie pomėgius, svajones, keliones ir kita. Mėgstu skaityti detektyvus, žaisti video žaidimus, žiūrėti futbolą ir rašyti. Labai myliu šunis, turiu du - sibiro haskį ir špicą!

Deimantė Nomeikaitė (19 m.) Nesu prisirišusi prie gimtųjų namų, tad skraidau po pasaulį. Tikiu, kad žmonės turi sparnus, tik reikia svajonės, kad tie sparnai funkcionuotų, o aš svajonių turiu daug!

Erika Beloručkinaitė (21 m.) Šiuo metu gyvenu ir mokausi Vilniuje, nors esu kilusi iš Druskininkų. Studijuoju Vilniaus Universitete anglų - vokiečių kalbų vertimą. Manau, kad kalbos yra svarbu, nes komunikacija - viena iš pagrindinių žmogaus funkcijų. Visgi svajoju tapti vizažiste ir po truputį šią savo svajonę pradedu įgyvendinti - baigiau vizažo kursus, laisvalaikiu atlieku makiažus įvairioms progoms, o patenkintų klienčių šypsenos skatina mane tobulėti.

Austėja Šidlauskaitė ( 18 m.) Anksčiau buvau banali, stereotipinių pažiūrų panelė. Supratau, kad taip būti negali. Daug dirbau, skaičiau įvairią literatūrą, lipau iš savo komforto zonos. Rezultatas - dabar žmonės mane vadina asmenybe! Iš baikščios panelės tapau kūrėja, rašytoja bei įkvėpėja! Linkiu tau gražios dienos ir prašau savo balsu palaikyti mane.

Gintarė Norutė (24 m.) Esu magistrantūros studentė, kilusi iš Alytaus, tačiau šiuo metu gyvenanti Vilniuje. Iš gyvenimo mėgstu imti viską, ką jis duoda. Mėgstu pokyčius ne tik išvaizdoje, bet ir gyvenime, kadangi man nepatinka užsisėdėti vienoje vietoje, o kiekviena naujovė atneša gyvenimui naujų spalvų. Dabar sportas ir sveikas gyvenimo būdas yra tapęs mano didele gyvenimo dalimi.

Sandra Vaškevič ( 17m. ) Esu širdingas žmogus, nes nemoku pasakyti NE, kai manęs prašo pagalbos ar paguodos. Esu darbšti, nes nuo 13 metų tapau AVON konsultantė. AVON veikla užsiimu iki šiol. Nuo 16m. iš didelio susidomėjimo pradėjau dirbti Europos Parke, tai nuostabi rami vietą kur žmonės gali pasigrožėti įvairių šalių skulptūromis. Nuo vaikystės - paauglystės buvau labai aktyvi. Dalyvavau įvairiuose konkursose, kur pasižymėjau gerais rezultatais.

Evelina Bačėnaitė ( 19 m.) Studijuoju mediciną. Gyvenime stengiuosi į viską žiūrėti pozityviai, todėl dažnai vadovaujuosiu posakiu - nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Mėgstu adrenaliną ir esu siaubo filmų fanatikė. Ir visada sau sakau TAIP!

Vaiva Mockutė (18 m.) Gyvenu Kelmėje, eisiu į 12-tą klasę. Esu baigusi muzikos mokyklą, mėgstu dainuoti, tačiau didžiausias mano hobis - sportas. Užsiimu fitnesu, dalyvauju bikinio rungtyje. Mėgstu leisti laiką su draugėmis, žiūrėti filmus ir keliauti.

Gabija Viršilaitė (19 m.) Jau antri metai, kai studijuoju Vilniuje, todėl daugiausia laiko praleidžiu sostinėje, mokydamasi ir dirbdama. Esu draugiška, komunikabili, nebijau pareikšti savo nuomonės viešai, kadangi esu gana gerai organizuotas žmogus, dalyvauju daugelyje renginių ir veiklų, susijusių su kūrybiškumu. Mane supa daug įvairių žmonių, kurie padeda tobulėti įvairiose srityse ir papildo mane savo buvimu šalia, todėl labiausiai už viską vertinu draugystę ir meilę, tuo stengiuosi dalintis su kitais.

Viktorija Kraynaitė (24 m.) Esu viena tų, kurios mėgsta išsikelti sau tikslus ir jų siekti. Mano tisklai būna maži, nes manau, jog visko reikia siekti po truputį. Be galo domiuosi psicholofija, skaitau knygas ir ir domiuosi įvairiais filosofiniais pasisakymais internete. Šiuo metu pradėjau mokytis siuvimo savarankiškai, nes savo mažoje ir keistoje galvelėje sukūriau tobulą suknelę, kurią tikiuosi vieną dieną vilkėsiu.

Donata Dimbelytė (23 m.) Apie mane geriausiai galėtų papasakoti tie, kas mane pažįsta. Vis dėto tokių nedaug, o pačiai apie save visuomet sunkiau kalbėti, kadangi esu savikritiška sau, bet ne aplinkiniams. Esu empatiška, turiu lakią vaizduotę, dėl to, klausant pasakojimų iš karto mintyse piešiu ir įsivaizduoju, kaip turėjo viskas vykt ir atrodyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis