KONKURSAS BAIGTAS. Padėk išrinkti lietuvaitę, verčiausią PANELĖS viršelio titulo! (FOTO) (I etapas)

Ačiū dalyvavusioms, nugalėtoja komisijos nutarimu skelbiama II etapo dalyvė Austėja Šidlauskaitė. Ačiū dalyvavusioms, į paskutinį atrankos etapą patenka Ieva Brazytė, Julija Svidraitė, Aistė Dringelytė. Vasara - naujų atradimų, iššūkių ir savęs pažinimo metas. Visą praėjusį mėnesį PANELĖS skaitytojos dalyvavo AVON mark. #yeschallenge konkurse, kuriame turėjo galimybę tapti pretendentėmis į PANELĖS viršelio merginos titulą.

Merginos fotografavo savo TAIP momentą, kėlė jį į Instagram ir Facebook paskyras su grotažyme #yeschallenge ir buvo atrinktos kaip kandidatės į būsimą PANELĖS viršelio merginą. Lietuvaitės ne tik dalinosi linksmais momentais šokant parašiutu, jojant ant žirgo, maudantis baseine ar besikaitinant paplūdimyje, bet ir demonstravo originalią išvaizdą, gražiausius makiažus bei netradicines plaukų spalvas. Už laisvę, šėlsmą, naujus potyrius ir grožį!

Atrinkome 18 kandidančių, norinčių tapti PANELĖS viršelio veidu. Rinkimai prasideda jau šiandien! Atranką 50 % lems viešas balsavimas PANELĖS portale ir 50 % AVON ir PANELĖS komisijos balsai, todėl raginame balsuoti ir išrinkti labiausiai patikusią merginą.

Primename, jog tai - pirmasis rinkimų į PANELĖS viršelio merginas etapas.

AVON mark. #yeschallenge konkurso nugalėtoja bus paskelbta liepos 27 d. Kviečiame susipažinti su pretendentėmis, perskaityti trumpus merginų prisistatymus ir nepamiršti atiduoti savo balso!

Gerda Bružaitė (18 m.) Esu komunikabili ir mėgstanti bendrauti, nebijau iššūkių, todėl būtent čia ir nusprendžiau sudalyvauti. Laisvalaikiu savanoriauju renginiuose, tai man leidžia būti savimi ir jaustis laisva, perlipti komforto zoną.

Goda Stan (19 m.) Esu Goda iš Tauragės. Šiuo metu gyvenu Kaune, mokausi Lietuvos sporto universitete. Esu šokėja nuo 11 metų, dabar modeliauju savo malonumui ir domiuosi sveika gyvensena. Esu komunikabili, charizmatiska ir spinduliuojanti energija asmenybė

Gabrielė Lazickaitė (21 m.) Aš Gabrielė, esu studentė, žengiu į trečią kursą. Esu mylima, mylinti ir labai laiminga. PANELĖS viršelis - mano svajonė nuo mažumės. Tad kodėl nepabandžius jos išpildyti trečiame dešimtmetyje?

Aistė Balčiūnaitė (18 m.) Aš esu ryžtinga, siekianti savo tikslų. Veikiu užtikrintai - atiduodu visas savo jėgas.

Ieva Brazytė (22 m.). Esu pašėlęs žmogus, adrenaliną ryju guršniais, be to gyventi negaliu. Be galo myliu žirgus, taip pat mediciną, jau baigiau 4 iš 6 kursų. Labai mėgstu bendrauti.

Aistė Pileckaitė (25 m.) Esu mergina, besidžiaugianti gyvenimu ir sakanti kiekvienai dienai didelį TAIP!

Aistė Devainytė (18 m.) Esu meniškos prigimties, mėgstanti šokius, fotografiją ir dailę. Didelę gyvenimo dalį praleidau šokdama tautinius šokius, tai man suteikė patriotiškumo bei pasitikėjimo savimi. Pirmenybę savo gyvenime teikiu aukštesnėms vertybėms bei saviraiškos laisvei.

Martyna Jaugaitė (22 m.) Mano pravardė - Foxė. Trumpai apie mano gyvenimą - esu iš Mažeikių, gyvenu Pakruojyje, o dirbu Panevėžyje!

Rasa Dautartaitė (28 m.). Eklektika. Tinkamiausias žodis, kuris nusako būseną, kai mane įkvepia dešimtys dalykų vienu metu. Tada tiesiog privalau kurti. Bet kokia forma ar dydžiu, nes tai gali būti ir idėjiška smulkmena kažką išbandyti ir įgyvendinti.

Dovilė Dopse Žeimytė (26 m. )Nors man 26 m., bet širdy vis dar 16 m. ! Manau, gyvenimas per trumpas, jog dienas leistume nuobodžiai, tad sakau TAIP visiems beprotiškiems sumanymams!

Gabija Vyšniauskaitė (20 m.) Studijuoju grožio terapiją, teikiu vizažo paslaugas ir domiuosi makiažo naujovėmis bei subtilybėmis.

Julija Svidraitė (19 m.) Studijuoju psichologiją, naršydama internete nepraleidžiu nė vieno vaizdo įrašo su katinėliais, taip pat rašau mados bei grožio tinklaraštį.

Agnė Žulkutė, Vaida Vilkaitė, Vaiva Dulevičiūtė. Ar mes esam PANELĖS žurnalo viršelio merginos? Mes sakom TAIP iššūkiui! Jungiamės prie Beatos Tiškevič judėjimo, už laisvę, kūrybiškumą, kūrybingumą ir buvimą savimi, nepaisant visuomenėje vyraujančių taisyklių! Nesvarbu, ar tas judėjimas dviem kojomis, ar keturiais ratais! Šio konkurso tikslas, kad viskas, kas buvo drovu, virstų veiksmais!

Asta Rasimavičiūtė (22 m.).labai patrauklus iššūkis. Vieną dieną dažausi blakstienas mėlynai, kitą - įsisukusi į minkščiausią pledą slepiuosi nuo viso pasaulio ir valgau ledus. Vieną dieną, vos prabudusi, perklausau visą ACDC kompaktinę plokštelę, o už poros valandų jau sėdžiu įsitaisiusi operos ir baleto teatro kėdėje. Vieną dieną...

Laura Sabaliauskaitė (20 m.) Esu veikli ir energinga, visada keliu sau iššūkius ir siekiu juos įgyvendinti. Studijuoju, dirbu dviejuose darbuose ir keliauju. Tiesiog myliu gyvenimą!

Gintarė Nečitailo (24 m.) Esu drąsi, žavi mergina, kuri nebijo rizikuoti ir iš gyvenimo ima viską ir dar daugiau! Mėgstu išsiskirti, būti pastebėta ir pasiekti savo užsibrėžtą tikslą!

Aistė Dringelytė (21 m.) . Esu geraširdė, bet patrakusi asmenybė. Man patinka kompiuteriniai žaidimai (dėl to ką tik baigiau žaidimų kūrimo studijas!), bet taip pat domiuosi ir grožio pasauliu, patinka save išreikšti per aprangą, ypač plaukų spalvą.

Aurėja Li. Esu Aurėja, šiuo metu gyvenu Vilniuje. Dievinu keliones, aktyvų laisvalaikį ir fotografiją, nes adrenalino ir nuotykių niekada nebus per daug.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis