Naujoje „PANELĖJE“ – išskirtinė startuolių profesionalės sėkmė

Vieni mokykloje ar universitete stengiasi kuo kruopščiau mokytis ir tik baigę juos susimąsto, jog neturėjo jokios papildomos veiklos, savanorystės, pomėgių. Tokiu atveju tapti išskirtiniu ir medžiojamu darbo rinkoje beveik neįmanoma. Tačiau yra ir antras kelias, kurį pasirinko rugpjūčio numerio herojė Laura Kornelija Inamedinova.

Vos 21-erių savo rankose Laura Kornelija jau laiko fizikos bakalauro diplomą, tačiau jis – tik priedas, palyginus, ką jei iki tol pavyko nuveikti už universiteto ribų. Paauglystėje išbandžiusi modelio darbą išvaizdi mergina dabar pataria: Merginoms, kurios turi galimybių studijuoti, nerekomenduočiau rinktis modelio darbo. Tai labai laikina. Grožis nepakenks, tačiau į ilgus žygius su juo neišsiruoši.

Gavusi rimtą modelių agentūros pasiūlymą dvyliktoje klasėje startuolių specialistė pasirinko mokslus, kurie per keletą metų jai spėjo susirpinti įspūdingus karjeros vaisius. Darbas sėkmingame startuolių „Plag“ socialiniame tinkle, apžvalginiai rašiniai bene garsiausio verslo „Forbes“ tinklaraštyje, sutartis su pasaulio naujienų gigantu „The Huffington Post“. Kol kas startuolių ir verslo renginiuose Laura Kornelija lankosi kaip žurnalistė, tačiau ji pati sako, kad tai tik pradžia. Jos tikslas – po kelerių metų ten skaityti pranešimus ir dalintis įžvalgomis kartu su profesionalais.

Tiesa, jau dabar tarptautinėje arenoje jos sudėliotomis mintimis dalijasi Lietuvos verslininkai ir politikai. Vilniaus meras Remigijus Šimašius feisbuke skatina ir kitiems paskaityti jos mintis, o draugiškai sveikinasi ne vienas šalies lyderis.

Apie Lauros Kornelijos karjeros pasirinkimus, meilės filosofiją, sunkiausias akimirkas ir stiprybę eiti savo tikslo link skaityk prekyboje jau pasirodžiusioje rugpjūčio „PANELĖJE“!

Naujo numerio apžvalgą rasi ČIA.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis