Naujas numeris: rugpjūčio PANELĖJE - Karolinos Meschino išpažintis ir svajonių įgyvendinimo paslaptys

Rugpjūtis – tai paskutinis vasaros pasispardymas ir dar karšti saulės spinduliai. Be to, tai žvaigdžių mėnuo, kurios danguje atsiveria visu gražumu. Šio mėnesio viršelio mergina Karolina Meschino – viena jų. Sako, jog pamačius krentančią žvaigždę reikia galvoti apie savo svajones. Naujame numeryje mes išduodame paslaptį, kaip jas įgyvendinti!

Nuo ryškaus rugpjūčio numerio viršelio į jūs žvelgia kone labiausiai Lietuvos žiniasklaidoje aptarinėjama panelė – įstabaus grožio Karolina Meschino, retai turinti šansą atsikirsti į žurnalistų klijuojamas etiketes. „Verslininkų dukrelė“, „išlepinta turtuolių palikuonė“ ir kitos negailestingos antraštės, iššaukiančios dar žiauresnius komentarus, aptarinėjančius kiekvieną priaugtą kilogramą. Ar įmanoma prie to priprasti? Kaip atskirti tikrus draugus? Kur surasti tikrąją meilę? Karolina viršelio interviu atvėrė visas kortas ir prisipažino: „Pinigai ir kilogramai prieš meilę nieko nereiškia”.

Laurai Kornelijai Inamedinovai dar tik 21–ieri, bet savo sėkminga karjera ji galėtų pasivaržytu ir su dvigubai vyresniais. Darbas sėkmingame „Plag“ socialiniame tinkle, rašiniai bene garsiausio verslo „Forbes“ tinklaraštyje, sutartis su pasaulio naujienų gigantu „The Huffington Post“. Jos įžvalgomis dalijasi Vilniaus meras Remigijus Šimašius, o draugiškai sveikinasi ne vienas šalies lyderis. Sakai, neįmanoma? Tik darant neįmanoma tampa įmanoma, interviu sako Laura Kornelija.

Kažkada už troleibuso vairo pamačius moterį norėdavosi fotografuoti, o dabar skaičiumi jos turbūt jau pralenkė vyrukus. Tačiau manikiūro meistras iki šiol – egzotika. Savo istorija rugpjūtį dalijasi kone vienintelis Lietuvoje profesionalus manikiūrininkas Tomas Gabrielius Kuzas. Kilęs iš mažo Meškinės kaimo Šilutės rajone, jis studijavo lietuvių filologiją, dirbo buhalterių ir… atsidūrė ant depresijos slenksčio. Niekas nebedžiugino, nebesinorėjo susitikti su draugais, išeiti iš namų tapo tikra kančia. Ir tuomet pats gyvenimas davė idėją užsirašyti į manikiūro kursus. „Dabar aš – visai kitas žmogus“, – akimis šypsosi laimę darbe suradęs Tomas.

Kristina Kirilesku pernai pasaulio specialiosiose olimpinėse žaidynėse JAV susižėrė keturis aukso medalius. Viena geriausių Lietuvos sunkiaatlečių būtų kaip ir visos sportininkės, jeigu ne jos likimas. Gimusi daugiavaikėje šeimoje ji nuo vaikystės matė vaikų namų sienas ir mažo Obelių kaimo Rokiškio rajone niūrumą. Jai reikėjo pasirūpinti mažesniais, padėkoti mamai už gyvybę ir pradėti savarankišką gyvenimą. Optimistiškos ir šaltu protu besivadovaujančios Kristinos interviu gali tave nustebinti, gal net šokiruoti, bet mūsų herojės jau niekas neišgąsdins, tad geležiniai svoriai jai – gyvenimo desertas.

Vasarai vakarėjant žurnalo vyr. redaktorė Vytautė kviečia pasikalbėti apie planą B. Retai susimąstome apie mūsų gyvenimuose esančius žmonės „iš bėdos“. Ką reiškia pačiai būti kažkieno atsarginiu planu ir kaip nepastebimai kitus tokiais paverčiame Vytautė aiškinasi „Pasikalbėkim“ rubrikoje.

Savo norų sąrašus (angl. Bucket List) jau turi ne tik pasaulinio garso žvaigždės, bet ir pusė tavo draugių. Vienos svajoja apie dešimtukus, kitos planuoja keliones ar naujos kalbos pamokas. Nėra laiko laukti, kol baigsi mokyklą, kalnus galima nuversti ir po pamokų. Manai, kad neturi laiko? Rugpjūtis puikiai tiks svajonės susitvarkyti. Instrukcija, kaip tai padaryti – naujame numeryje.

Mados skiltis šį mėnesį skirta britiškam karališkosios Anglijos stiliui. Pamiršk aptemptus džinsus ir trikotažinius marškinėlius. Keisk juos šiuolaikinės ledi uniforma – vintažine palaidine ir šilko elementais. Mintis apie rudeninį nuobodulį varyk kuo toliau!

Grožio skiltį rugpjūtį okupuoja lauko spalvos. Ryškūs atspalviai dar nesitraukia iš grožio pasaulio, pati gamta rugpjūtį diktuoja madingiausią koloritą: raudonuoja šermukšniai, geltonuoja rugių laukai, tarsi mėlyna jūra banguoja rugiagėlės. Madingo makiažo pagalba kaip niekada susitapatinsi su besikeičiančiu metų laiku!

TAIP PAT NUMERYJE:

Vietoje universiteto – kelionė aplink pasaulį
Šviežiai iškepto studento atmintinė
Lengvabūdiško vasaros romano spąstai
Vienintelės ir tikros draugystės receptas
… ir daug kitų įdomių temų!

RUGPJŪČIO MĖNESIO „PANELĖ“ PREKYBOJE JAU NUO RUGPJŪČIO 5 DIENOS!

Nori mylimiausią žurnalą skaityti pirmoji? Prenumeruok geriausiomis sąlygomis ir gauk „PANELĘ“ tiesiai į namus!

Rugpjūčio pasiūlymasprenumeruok PANELĘ metams ir papildomai gauk 6 mėn. trukmės PANELĖS prenumeratos dovanų kortelę, kurią galėsi padovanoti geriausiai draugei arba pratęsti prenumeratą sau!

PRENUMERATOS PASIŪLYMO IEŠKOK ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis