Naujas numeris: kokias temas rasi sausio „Panelėje“?

Oficialiai skelbiame: sausio „Panelė“ jau pasirodė! Pirmyn į prekybos vietas ar prie savo pašto dėžučių. Populiariausio mėnesinio žurnalo Lietuvoje viršelį šį kartą papuošė žaibiškai populiarėjanti blogerė Ieva Maslauskaitė (22m.) iš Klaipėdos, internetinėje erdvėje žinoma slapyvardžiu Chanelette.

„Viršelis – duoklė naujiems veidams, nebijantiems iššūkių talentams“, - džiaugsmingai apie sausio „Panelę“ kalba žurnalo redaktorė Jurga. Yra ko džiaugtis! Su šio žurnalo pasirodymu mes pradėjome dvidešimtąjį savo sezoną, dvidešimtuosius leidimo metus. „Birželio mėnesį, kada yra tikrasis „Panelės“ gimtadienis visus būtinai pakviesime į šventę, o kol kas siūlau džiaugtis unikaliomis istorijomis, gražiomis nuotraukomis ir netradiciniais projektais išskirtiniu mūsų žurnalu. Toks jis visada buvo ir bus. Su komanda nutarėme visus dvylika metų numerių padaryti ypatingais. Ne gana to – greta žurnalo rengsime įvairias akcijas, kviesime skaitytojus pas save į svečius ir dar daug visko“, - žada visada pilna idėjų redaktorė.

„Pakviesti viršeliui pozuoti Ievą – bendras mūsų nutarimas. Mums patiko, kad ši mergina nesireklamuoja pigiais, nuvalkiotais būdais. Nerealu yra tai, kad visa jos veikla – ne pelno siekianti. T.y. Kiekvieną dieną filmuoja, montuoja ir turinį savo filmukams ji galvoja be jokio atlygio. Tokius savo veiklai atsidavusiu žmones „Panelė“ visada palaiko“, - laikydamas rankose naująjį numerį didžiuojasi fotografas Algis Kriščiūnas.

Viršelio nuotraukai Ieva pozuoja su dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta vestuvine suknele. Makiažą jai kūrė grimo dailininkė, makiažo specialistė Julija Estko, o šukuoseną stilizavo Kinijoje gyvenantis kirpėjas Jurijus Levčenkovas iš „Yury salon“.

Interviu iš Ievos ėmė žurnalistas Orijus Gasanovas. Jo ištraukas portale pateiksime kitą savaitę.

Sausio numeryje taip pat skaitykite:

STOP EMIGRACIJAI!
Interviu iš PREZIDENTĖS! Dalia Grybauskaitė atsako: kodėl verta likti Lietuvoje?!

Nauja rubrika: kodėl jie grįžta?! Pristatome merginą, kuri didelę algą Anglijoje iškeitė į senelius Lietuvoje. Širdį virpina!!!

Meilė visur visada. Net jei kritikai juokiasi...

Močiutė Valė juos keikė, šuo Gražvydas lojo... O kirpėjas Vitoldas ir jo išrinktoji Jurgita vis tiek žydi iš laimės. Nes turi vienas kitą.

Kenas ir barbė gyvi! Mes nemeluojam. Lietuvoje suradom. Jis – Tomas Uroška, garsus šokėjas, ji – Neringa Šiaudikytė, viena iš „Naujųjų Pupyčių“. Žvelgiam iš labai labai arti: ar tikrai ten viskas taip tobula?

Meilių būna visokių. Pavyzdžiui - draugų... Kaip Mildos ir Skęstučio. Jie organizuoja PLOTĄ!!! Ir visus kviečia atvykti.

Ir dar ketvirtas variantas. Jis neturi merginos, kurią mylėtų. Bet jis myli... Savo... Ne, ne tai, apie ką pagalvojote. Jis myli savo pilvą! Gražuolis Dovydas merkia akį visoms manekeniškos išvaizdos, sportuojančioms, vienišoms... Imkit jį, kol galit.

ISTORIJA, KURI SUKREČIA
„Buvau fainas ir krūtas, likau tik fainas. Per vieną sekundę. Nieko blogo neatsitiko. Tiesiog nuo šiol viskas bus kitaip“, - itin jautriame interviu kalba dvidešimt dviejų Mindaugas. Pražūtingas jo šuolis pasibaigė invalido vežimėlyje...

KOKS GRAŽUS PASAULIS!!!
Aplink pasaulį per 550 dienų. Evelina ir Karolis tai padarė. Kepinami karščio, merkiami liūčių, brisdami per pusnynus.

NORIU MADOS!

Fotoprojektas, kuriame naujai atgimsta legendinių filmų afišos. Pagrindiniame vaidmenyje - Liepa Mondeikaitė.

Antras dublis. Kovoja fashionistos. Simona, Karolina ir Dorotė – varžosi, kurios susikurtas stiliukas geriausias. Kęstas Rimdžius vertina. 

Nepamiršk: prie kovų prisijungt gali ir tų. Sek informaciją!!!

„Panelė“- ne tik tai. Ieškok naujo numerio ir gauk didelę dozę malonumo. Prajuokins, sugraudins, pamokys, įkvėps. Juk toks ir turi būti gyvenimas. Žurnalas - taip pat.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis