Naujas numeris : birželio „PANELĖJE“ – Monikos Pundziūtės išleistuvių repeticija ir ypatingi prizai

Pirmasis „Panelės“ vasaros mėnuo pasiruošęs jus nustebinti karštomis istorijomis ir ryškių žvaigždžių išpažintimis. Tiesa, mes visada mokame suderinti linksmybes ir rimtas temas, kurios padės vasarą išsisukti nuo netikėčiausių problemų. Atidenkite uždangas, pirmyn į generalinę išleistuvių ir vasaros repeticiją!

Birželio viršelio mergina – šiuo metu ryškiausia abiturientė Lietuvoje, „X faktoriaus“ nugalėtoja Monika Pundziūtė, visus nustebinusi nauju įvaizdžiu. Ar galėtum patikėti, kad drąsaus žvilgsnio mėlynplaukė mokykloje tris metus buvo engiama visų klasiokių, neturėjo nė vieno draugo ir iš liūdesio pradėjo dainuoti? O kas būtų pasakęs, kad pirmą vietą užėmusi lakštingala iki tol nebuvo laimėjusi nė vienos prizinės vietos konkurse? „Laimės reikia mokėti išlaukti“, – sako išleistuvėms besiruošianti Monika, visą savo širdį atvėrusi „Panelės“ skaitytojoms.

Socialinėje erdvėje gegužę praūžė paslaptinga „Dolčedienio“ intriga. Visi pradėjo spėlioti, ką gi naujo reklamuoja jaunimo divos Karolina Meschino ir Milita Daiker? „Panelės“ žurnalas šią paslaptį atskleidžia ypatingos fotosesijos kadrais ir žinomo modelio Ugnės Čižiūnaitės išpažintimi. Ką daryti, kai pasiūlymai fotografuotis plaukia iš viso pasaulio, bet širdis stoja piestu ir sako, kad trokšta ne to? „Sustoti ir daryti tai, ką ji liepia“, – neabejoja Ugnė, keliones po pasaulį iškeitusi į savo gimtadienių organizavimo projektą „Dolčedienis“. Išvydę fotosesiją jos talentu organizuoti šventes abejojančių nelieka!

Kokia vasara be vandens? Jūras ir ežerus užkariavusi ekstremalė Agnė Šimanskytė vasarą skrodžia bangas jėgos aitvaru, beveik visus Lietuvos ežerus yra praplaukusi „wake“ lenta, o išvažiavusi į kalnus tampa snieglenčių čempione. Pasaulinių kompanijų „Red Bull“ ir „Turkish Airlines“ sportininkės gyvenimas primena pasaką. Šį kartą nuotykiais ir patarimais, kaip įgyvendinti nerealiausias svajones, Agnė dalijasi sėdėdama ant ežero kranto.

Atėjus vasarai žurnalo vyr. redaktorė Vytautė kviečia tave ledų. Rubrikoje „Pasikalbėkim“ – vasaros meilės pinklės. Atostogų romanai prie jūros žaibiškai užsiliepsnoja, bet taip pat greit nublunka kartu su įdegiu. Tuo tarpu romanas su savimi – niekada nesibaigia. Puoselėk jį, vasara puikus metas pažinti save.

„Panelės“ autorius, režisierius Romas Zabarauskas kiekvieną mėnesį kalbina Lietuvos padangės žvaigždes. Tačiau pirmąjį vasaros mėnesį jis prakalbo pats, atviriau nei bet kada iki šiol.

Birželis priklauso abiturientėms. Dėl to vienai iš jūsų, mielosios, norime padovanoti mados namų D. EFFECT kurtą suknelę, kurios modelį galėsi išsirinkti pati! Taisyklės - birželio numeryje.

O kaip susikurti lengvą, pastelinį makiažą ir kokią šukuoseną rinktis pirmai iškilmingai šventei atskleidžiame „Tendencijų“ skiltyje.

„Mados“ skiltyje rasi naujausius įvaizdžius šiltiems atostogų vakarams, o specialiai festivaliams sudarėme atskirą stiliaus paruoštukę. Vasarą svarbiausia spalvos, tad sek ledų sagę į atlapą, griebk beisbolo kepuraitę nuo saulės ir marš užkariauti kiekvienos vasaros dienos, kad rugsėjį būtų ką prisiminti!

TAIP PAT NUMERYJE:

Dirbu keliaudama aplink pasaulį
Neįkliūk į kūno standartų spąstus
Įspūdingiausios išleistuvių istorijos
Vasaros darbų beieškant
Festivalių kalendorius

...ir daug kitų įdomių temų!

BIRŽELIO „PANELĖ“ PREKYBOJE NUO BIRŽELIO 4 DIENOS!

Nori mylimiausią žurnalą skaityti pirmoji? Prenumeruok geriausiomis sąlygomis ir gauk „PANELĘ“ tiesiai į namus!

SUPER NAUJIENA!

Dabar prenumeruoti PANELĘ metams – kaip niekad naudinga: prenumeruok metams arba pratęsk savo metinę prenumeratą ir gauk STILIUSOS stiliaus konsultaciją dovanų! Prenumeruoti gali ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis