Keturios šio sezono plaukų paslaptys, kurių dar nespėjai atskleisti

Jei nenori akis į akį susidurti su įvaizdžio nuoboduliu, bent kartą metuose ryžkis pakeisti plaukų spalvą. Kokie tie pokyčiai bus – vienkartiniai, vos pastebimi, o gal kardinalūs – rinkis atsižvelgdama į dabartinę plaukų būklę.

Pastelė

„Vienaragio“ plaukų atspalviai vis dar karaliauja tarp populiariausių šiltojo sezono plaukų tendencijų. Tiesa, šįmet jie – vienas su kitu susiliejantys, kartu derinamos skirtingos spalvos ir dažymo technikos. Bet pagrindinė taisyklė nesikeičia: šiems atspalviams išgauti reikia itin šviesių plaukų, todėl, jei nori ryškaus rezultato, plaukus (jeigu iš prigimties jie tamsūs) teks gerokai pašviesinti – tik tada rinkis norimus tonus. Laisvė eksperimentuoti: gali rinktis nuplaunamus ar pusiau ilgalaikius tonuojamuosius dažus (šiais tegu nudažo profesionalai salone).

Because I have soooo many to share with you! ⭐️ ok,I'm easily obsessed with new shiny things and these hair accessories are no joke! Hands down an easy way to have some fun with styling⭐️ 👑Thankyou @mystique.vp and get yours at 25% off using 'elissawolfe' 👑 • • @behindthechair_com #behindthechair #btconeshot_pastel17 #btconeshot_rainbow17 #btconeshot_wavesandcurls17 #btconeshot_upstyling17 #btconeshot_unconventionalcolor17

A post shared by VANCOUVER BALAYAGE|VIVIDS (@elissawolfe) on May 8, 2017 at 10:41pm PDT

Antras gyvenimas

Išblukusius, spindesį praradusius plaukus kartais gali išgelbėti nudažiusi kokybiškais tonuojamaisiais dažais ir patamsinusi vienu dviem tonais. Tai – puiki išeitis, kai nesinori drastiškų pokyčių, bet svajoji, kad plaukai atrodytų lyg iš reklamos. Paryškink savo natūralią spalvą arba rinkis šiltesnį atspalvį.

Long locks and blooms 💕 Double tap if you want long hair 😉 @cmcoving

A post shared by Luxy Hair (@luxyhair) on Apr 26, 2017 at 10:37am PDT

Šviesūs akcentai

Pamiršk visus „ombre“, „sombre“ ir net klasika tapusį „balayage“. Šį sezoną populiariausi natūralūs, lyg saulės nušviesinti plaukai su nežymiai kontrastuojančiomis ataugusiomis šaknimis. Jokių matomų sruogelių ir nenatūralių tonų! Plaukus atšviežink pasirinkusi vos 1–2 tonais šviesesnius atspalvius.

French braid into undone waves 😍😍@emmachenartistry

A post shared by Luxy Hair (@luxyhair) on Apr 1, 2017 at 9:37am PDT

Drąsus žingsnis

Jei šukuosena tau – pats svarbiausias aksesuaras ir neverki dėl kiekvieno nukirpto centimetro, išbandyk drąsų ir garsiausių pasaulio stileivų pamėgtą visiškai baltų plaukų įvaizdį. Tai – ypatingo meistriškumo reikalaujantis dažymas, todėl jokiu būdu nesiryžk jo imtis pati. Kad pasiektum galutinį rezultatą, greičiausiai reikės ne vienos šviesinimo procedūros, todėl kritiškai įvertink savo plaukų būklę ir faktą, kad, norint išsaugoti šį įvaizdį, teks nuolat dažyti plaukų šaknis.

Long hair & twists kinda vibe 💕 @miss.lendel is wearing her Ash Blonde @luxyhair extensions to add volume to her natural hair 👌😍

A post shared by Luxy Hair (@luxyhair) on Mar 8, 2017 at 3:41pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis