Įspūdingo grožio Dainos Bosas dukra pirmą kartą prakalbo viešai: „Komentarai užaugina šarvus“

Nors pati Maria Randers (16) iki šiol nė karto nekalbėjo su žurnalistais, Lietuva apie ją skaitė, kalbėjo ir darė savas išvadas. Ne vienus metus mamos Dainos Bosas šešėlyje saugota dukra sako, jog pavargo nuo gandų ir apkalbų: „Net jeigu nekalbėsiu, apie mane rašys, todėl nusprendžiau daugiau nebėgti ir nebesislėpti. Pats laikas pačiai save pristatyti.“

Žinomoje Bosų šeimoje užaugusi mergina traukė žurnalistė dėmesį ne tik egzotiška pavarde ar stulbinančia išvaizda. Šį pavasarį visa Lietuva sužinojo, jog Maria surado pirmąją meilę – Širvintų merės sūnų Dovydą, dabar žaidžiantį krepšinį ir kremtantį mokslus už Atlanto.

Visas internetas dūzgė, o pora atsitraukė tylos siena. Galiausiai, nurimus kalboms, o Dovydui grįžus į Ameriką, Maria pavargo slėptis ir skaityti šmeižiančius komentarus. Gruodžio PANELĖS numeryje ji pirmą kartą visiems atvėrė širdį ir papasakojo apie savo po devyniais užraktais iki šiol slėptą gyvenimą.

Žinomoje Bosų šeimoje užaugusi mergina, atrodo, turėtų būti pripratusi prie raudonų kilimų, fotoaparatų blyksčių ir aplink besisukiojančių įžymybių. Tačiau tiesa visai kitokia.

Iš pirmo žvilgsnio ji – tiesiog moksleivė: į akis nekrintantys drabužiai, kuprinė, akys įbestos į telefoną. Tai buvo pirmas Mariis interviu, pirmas žurnalo viršelis ir pirmas bandymas sudėlioti visus taškus ant „i“. Patikėkite: nelengva, kai tau ant pečių užkrauta žinoma pavardė ir didelės viltys, o širdyje – noras pasaulį matyti savaip.

„Kas tik jiems neužkliūva: ir stora, ir lūpos šešiolikos jau pripūstos... Dėl savo storų lūpų dar vaikystėje sulaukdavau patyčių. Tik užaugusi supratau, kad tai daugiau pliusas nei minusas. Manau, purvais drabstomasi dažniausiai iš pavydo, noro pakenkti. Anksčiau skaudžiai į tai reaguodavau, nerimaudavau, bet mama visada tai matydavo ir pasisodinusi pasakodavo, kad neturiu šito imti į širdį. Kadangi užaugau su komentarais, užsiauginau šarvus. Dabar stengiuosi pasijuokti iš tokių neįtikėtinų istorijų, nors viduje vis tiek sukirba klausimas, kuo tam žmogui neįtikau“, – savo patirtimi su piktomis žmonių replikomis dalijosi Maria.

Daugiau nei dvi valandas trukusiame viršelio interviu Maria atskleidė savo tikrą draugystę su mama, aistrą šokiams, naują gyvenimo etapą Vilniuje ir šią vasarą netikėtai užklupusią meilę.

Šventinė gruodžio mėnesio PANELĖ – jau prekyboje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis