ATRADIMAS: Violetos Tarasovienės dukra Elinga - pirmą kartą viešai (FOTO) (INTERVIU)

Violetos Tarasovienės dukra Elinga(17 m.) iki šiol su žurnalistais nenorėjo turėti nieko bendro, bijojo, kad straipsniuose išvys iškraipytus savo žodžius ir nemalonius komentarus. Tačiau atsinaujinusios PANELĖS Elinga neišsigando ir tapo ekskliuzyviniu birželio mėnesio atradimu!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tai kokia ta paslaptingoji Elinga, klausiate? Geriausiai jums atsakyti gali su ja bendravusi žurnalistė Živilė Karevaitė:

Kai vyr. redaktorė pasiūlė pabandyti pakalbinti dar nepilnametę dainininkės Violetos Tarasovienės dukrą Elingą, iš pradžių dvejojau. Jei iki šiol mama neleido dukrai dalinti interviu, kodėl šį kartą turėtų padėti parašą po leidimu? Bet, jeigu neperki loterijos bilieto, neliūdėk, kad nelaimi milijono. Tad parašiau Elingai, susitarėme sąlygas ir susidraugavome. Po keletos dienų ji man pranešė, kad sutinka kalbėti ir norėtų fotosesijos pajūryje!

Elinga Meržvinskaitė
Elinga Meržvinskaitė
Naglio Bieranco ir Simonos Bekupe (FOTOGENIJAI) nuotr.

Kad jums būtų lengviau įsivaizduoti, koks laimės pliūpsnis mane tada apėmė, duosiu pavyzdį. Žurnalistui gauti eksliuzyvinį interviu, tai tas pats, kas užkietėjusiam grybautojui pirmam atrasti baravykų jūra nusėtą plotą, pasislėpusį po tankiomis eglės šakomis. (Pagalvosite, keistas pavyzdys, apie baravykus kalbėti vasarą, bet žurnalo redakcijoje grybukus valgome antra diena, neapsakomai skanių prikepė vyr. redaktorės Vytautės mama.) Euforija, ne kitaip.

Ta pati eurofija mus apėmė ir išvydus Elingos fotosesiją virš uostamiesčio stogų. Į garsiąją mamą panaši moksleivė pozavo tarytum patyręs modelis, o į klausimus atsakė visiškai atvirai ir nevyniodama į vatą. Pajūrio fotosesijos autoriai - fotografai Naglis Bierancas ir Simona Bekupe (FOTOGENIJAI). Tiesa, fotosesija galėjo ir neįvykti - sutartą dieną pajudėjus link pajūrio, Naglis, Simona ir PANELĖS mados redaktorė Miglė pateko į tikrų tikriausią audrą, buvo panašu, kad teks fotografuoti po stogu. Tačiau vos įvažiavus į Klaipėdą ėmė šviesti saulė. Pirmąjį numerį nuolat lydėjo pozityvūs likimo ženklai!

Elinga Meržvinskaitė
Elinga Meržvinskaitė
Naglio Bieranco ir Simonos Bekupe (FOTOGENIJAI) nuotr.

Ką reiškia būti vienos garsiausių Lietuvos atlikėjų dukra? Kaip jautėsi Elinga, kai į jos gyvenimą atkeliavo Vilius Tarasovas ir nauja sesutė? Ar tikrai įžymybių vaikams viskas patiekta ant sidabrinės lėkštutės? Atviras Elingos interviu -  birželio mėnesio PANELĖJE.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis