7 žingsniai, kurių kiekvieną dieną laikydamasi pasieksi sėkmę

Ar nenorėtum kiekvieną rytą pabusti labiau motyvuota, žvalesnė ir darbingesnė? Šie septyni žingsniai kaip mat padės tau tapti sėkmingesne ir aiškiau laikytis savo tikslų!

1. Kiekvieną rytą pabudusi pasakyk sau garsiai: „Taip, aš galiu“, – ir patrauk daryti rytinės mankštos, kuri visada pakels nuotaiką. Rytinė mankšta atpalaiduoja, nuteikia darbingai ir, žinoma, tai puikus būdas numesti keletą nereikalingų kilogramų.


2. Paimk popieriaus lapą ir surašyk ant jo savo stipriąsias puses, žmonių pastebimas gerąsias savybes ir pomėgius. Toks žaidimas su popieriaus lapu padeda labiau įsigilinti į save, savo jausmus, poreikius, pažinti savo vidines gelmes.


3. Surašyk savo svajones ir paversk jas tikslais. Prie kiekvieno tikslo parašyk penkis žingsnius, kaip nuodugniai galėtum juos pasiekti. Pasistenk jų laikytis.


4. Jei turi sąrašą dalykų, kuriuos norėtum padaryti prieš mirtį, kodėl nepavertus jų kiekvienos dienos užduotimi? Jeigu svajoji pasivažinėti kabrioletu, jį gali išsinuomoti dienai, jeigu svajoji aplankyti Paryžių, pasiimk taupyklę ir pradėk į ją berti centus. Gal kiek rasi kišenėse, namuose, galbūt tėvai sutiks prisidėti už kambarių tvarkymą ar pagalbą sode. Jeigu nori maitintis sveikiau, per dieną kardinaliai mitybos nepakeisi, bet išsikėlusi užduotį kiekvieną rytą pradėti nuo avižinės košės, žingsniu priartėsi prie savo tikslo.


5. Jei galvoje visiškas chaosas ir nežinai, ko nori iš gyvenimo, pats metas sustoti. Net jei niekada nebandei jogos, įsijunk „YouTube“ jogos užsiėmimus pradedantiesiems ir nusiramink. Rytą pradėk išvalydama mintis ir užleisdama vietą geroms emocijoms.


6. Mediciniškai įrodyta, kad dažniau besišypsantiems žmonėms organizme gaminasi daugiau laimės hormonų. Į kiekvieną iššūkį žvelk su šypsena ir jausiesi žymiai laimingesnė.


7. Išbandyk ką nors naujo, net jei galvoji, kad tau tai visai nepatiktų. Užsirašyk į bokso treniruotę, baleto užsiėmimą, pakilk oro balionu ar išbandyk šaudymą lazeriais. Bet ką, kas teiktų naujų emocijų. Jausiesi pilna įspūdžių ir pasirengusi kopti į naujas viršūnes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis