3 madingiausios šiltų dienų stiliaus tendencijos pagal Chanellettę

Labas! Kaip jūsų pavasariškos nuotaikos? Aš neatsidžiaugiu ilgais vakarais ir vis dažniau pasirodančia saule. Neseniai kelioms dienoms buvau išvykusi į Londoną ir negalėjau patikėti, kiek ten žydinčių gėlių! Parkai nusėti narcizais ir pakalnutėmis, besimaudančiomis saulės spinduliuose.

Visur taip gražu, kad tik ir norisi vaikštinėti gryname ore ir stebėti praeivius, lendančius iš žiemos kiauto ir eksperimentuojančius su šio sezono tendencijomis. Šįkart noriu aptarti ir parodyti savo mėgstamiausias sezono mados tendencijas. Gal ir jus tai įkvėps atnaujinti savo stilių?

Geltona!

Geltona – optimistiška šilta saulės spalva; būtent šios spalvos antplūdis juntamas drabužių parduotuvėse. Mano spintoje iškart atsirado geltona retro palaidinė, o geltoni sportiniai bateliai su platforma – artimiausiuose planuose. Jie tikrai bus šio pavasario favoritai!

#streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Mar 28, 2017 at 12:08pm PDT

Tinklinės pėdkelnės (kojinės)

Jos ilgai buvo siejamos su vulgarumu, lengvabūdiškumu. Labai smagu matyti, kad šis stereotipas atgyvenęs, ir merginos tinklines kojines dėvi subtiliai – su plėšytais džinsais ir sportiniais bateliais. Tai labai maža detalė, bet ji įvaizdžiui suteikia šiokį tokį prieskonį, truputį seksualumo ir paslapties. Man pačiai patinka sukurti kontrastą mūvint tinklines kojines ir avint gruboko stiliaus odinius batus.

@vishnja_ #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jan 30, 2017 at 7:22am PST

Korsetai

Žinau, žinau, ką sakysite! Šis Kardashian (Jenner) merginų išpopuliarintas mados klyksmas – dėvėti korsetus ant visko ir prie visko – nėra jokia mados tendencija. Taip, kartais tai gali atrodyti labai neskoningai, tačiau šiuo metu korsetų pasirinkimas milžiniškas, jų yra stilingų ir skoningų. Man itin žaviai atrodo balti marškiniai (medvilniniai ar šilkiniai) su paprastu šviesaus džinso spalvos ar smulkiai dryžuotu korsetu ant viršaus. Jis paprastiems marškinukams suteikia moterišką siluetą ir yra puikus aksesuaras, pagyvinantis aprangą.

Pastaruoju metu mados pasaulis labai atgijo, žmonės nebijo eksperimentuoti su tendencijomis, spalvomis, tekstūromis ar drabužio siluetu. Įkvėpimo galima pasisemti vien panaršius „Instagram‘e“. Nebijokite žengti žingsnį iš komforto zonos ir žaiskite su įvaizdžiu, juk mada tam ir skirta!
skirta!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis