„YouTube“ pajuokų objektu tapusi atlikėja pristatė dar skandalingesnį hitą(VIDEO)

Ar prisimenate prieš dvejus metus pasirodžiusį ir iškart „YouTube“ sensacija (tiesa, ne pačia geriausia prasme) tapusią dainą „Friday“ kurią atliko tuomet 14-metė Rebecca Black?

Greitai interneto pajuokos objektu tapęs kūrinys smarkiai pakeitė paauglės Rebeccos gyvenimą: iš jos atvirai šaipėsi tie internautai, tiek didžiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Tačiau interneto sensacijos turi vieną svarbią ypatybę, žaibiškai išpopuliarėjusios jos dažniausiai taip pat greitai ir užgęsta.

Apie Rebeccą, atrodo, visi lyg ir pamiršo, o mergina ramiai galėjo tęsti savo gyvenimą ir už nugaros palikti nenusisekusį muzikinį debiutą. Tačiau Rebecca net nesiruošia pasiduoti! Neseniai ji pristatė naują savo hitą „Saturday“, kuris iš pažiūros atrodo lyg garsiosios „Friday“ tęsinys. Tiesa, Rebecca žiūrovams nori įrodyti, kad ji nebėra ta nedrąsi mergaitė, šiandien ji - tikrų tikriausia mergina, norinti iš širdie pašėlti! Turime paminėti, kad klipe dainai „Saturday“ nusifilmavo ir „twerkinanti“ Miley Cyrus antrininkė. Nejaugi Rebecca įkvėpimo sėmėsi iš skandalingosios kolegės?..

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis