Viršelio mergina Karolina Toleikytė: tokios jos dar nematėte(VIDEO)

Naujos PANELĖS viršelio merginą Karoliną Toleikytę „pakrikštijome“ aštria gėlele, tokia, kuri iš pažiūros – švelni, trapi, tačiau prisilietus gali save saugodama ir įdurti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Karoliną birželio PANELEI kalbino žurnalistė Viktorija Zapalskytė, būtent jai Karolina ir papasakojo apie kitą modelių pasaulio pusę, savo tvirtą charakterį ir siekius. Kokia ta aštri gėlelė iš arti? Pasakoja žurnalistė Viktorija:


Viršelio mergina Karolina ir PANELĖS žurnalistė Viktorija

Kaip ir daugelis mažų mergaičių svajojau tapti aktore arba modeliu, o labiausiai norėjau pabuvoti ir viename, ir kitame amplua. Bet vietoj sporto ir mamos aukštakulnių avėjimo, labiau mėgau skaityti pasakas ir valgyti sausainius su pienu. Tie sausainiai turbūt ir pakišo koją. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Mano gyvenimas ir taip susiklostė neblogai, negana to, man teko susipažinti su išskirtine jauna mergina, vaikystėje nesvajojusia apie nieką panašaus, bet modelių pasaulyje pasiekusią itin daug.

Taip, aš kalbu apie Karoliną Toleikytę, kurios pavardė linksniuojama ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. „Fashion TV 2014“ modelį paskelbė gražiausia konkurso mergina, o dėl jos grožio ir išskirtinių bruožų jau ne vienerius metus pešasi fotografai bei mados pasaulio atstovai iš viso pasaulio. Todėl eidama į pokalbį tikėjausi visko, tik ne to, ką išgirdau iš pačios Karolinos.


R.Mickevičiūtės nuotrauka. Kristinos Keke postprodukcija. Miglės Kazėnaitės stilius.

Na, taip, Karolina išskirtinė, jos grožis neįprastas, tačiau ji – visai nepasipūtusi. Be to, mergina prisipažino, kad ne visada vaikinai krito jai po kojomis ir ne visada viskas klostėsi taip puikiai, kaip dabar.

Modelis ir būsima Niujorko kino akademijos studentė vaikystėje negalvojo, jog norėtų demonstruoti drabužius, atvirkščiai, ji svajojo apie savo verslą, ekonomiką ar teisę, o laisvalaikiu ji skaitydavo Konstituciją. Dar daugiau, paauglystėje išskirtiniai bruožai sukėlė daugiau vargo nei džiaugsmo. Būtent dėl išvaizdos Karolina patyrė patyčias bei fizinį smurtą. Ką gi, pasirodo ir gražiausios pasaulio merginos kartais jaučiasi negražios ir verkia. Tačiau dabar ji jau stipri. Dabar ji gali skriaudikams nusijuokti į veidą, tik tam nėra laiko. Juk laukia dvyliktos klasės egzaminai, stojimai į akademiją bei dalyvavimas „Fashion TV 2015“, kur šįkart Karolina sėdės komisijos kėdėje. Įdomu? Apie visas sėkmes ir nesėkmes Karolina pasakojo interviu, kurį gali perskaityti birželio mėnesio „Panelėje“. Patikėkit, jos atvirumas prikausto...


PANELĖS viršelis (2015 birželio numeris)

IŠŠŪKIS VIRŠELIO MERGINAI! 


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis