Vilniaus centre praeivius stebino neįprasta atrakcija (VIDEO)

Savaitgalį praeiviai Vokiečių gatvėje tik gūžčiojo pečiais – trys keistuoliai į burnas kimšosi saujas zefyrų. Taip vidury baltos dienos juos paragino elgtis ne žvėriškas alkis ar didelės nuolaidos zefyrams – buvo rungiamasi dėl pakvietimų į „Galapagų“ festivalį!

Konkurso dalyviai pilnomis burnomis turėjo aiškiai ištarti festivalio pavadinimą – užduotį įvykdyti pavyko tik vienam laimingajam. Visgi konkurentai tuščiomis taip pat neišėjo – visi trys gavo „Galapagų“ marškinėlius.

„Galapagai“ Zaraso salą sudrebins rugpjūčio 1-2 dienomis. Jo dalyviai mėgausis žymių Lietuvos atlikėjų, tokių kaip Leon Somov ir Jazzu duetas, „Skamp“ ar „BIX“, pasirodymais. Be to, publikai bus patiektas ir desertas – vaikinų grupė „The Baseballs“, išgarsėjusi tuomet, kai užkietėjusius rokenrolo mėgėjus privertė pamėgti visišką popsą - Rihannos „Umbrella“.

Tokius stebuklus vaikinai padarė perdainuodami šią ir dar daugelį kitų pop stiliaus dainų savaip, su rock‘n‘roll prieskoniu. Tai patiko muzikos gurmanams – didžiausius jų hitus „Youtube“ tinkle peržiūrėjo keli milijonai fanų.

Žinodami, kad lietuvaičiai taip pat neabejingi „The Baseballs“ coveriams, o lietuvaitės – ir patiems gražuoliams muzikantams, nusprendėme dviems laimingiesiems savaitgalį Galapaguose padovanoti visiškai nemokamai – juk negaila! Kiek daugiausiai zefyrų gali tilpti burnoje, kaip sekėsi dalyviams ir kas nugalėjo – atsakymus rasi vaizdo įraše.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis