Spuogų iškamuota mergina: mane vadino mutantu(VIDEO)

Spuogų neišvengia nė viena mergina: vienas jie kamuoja nuolat, kitas - retsykiais. O štai kartais spuogai kelia rimtų problemų, beria visą veidą, po spuogų lieka gilūs randai, kuriuos sunku užmaskuoti net ir storiausiu sluoksniu pudros.

Iš pažiūros amerikietė grožio blogerė Cassandra Bankson - eilinė mergina. Tiesa, galima pamanyti, kad ji - modelis. Aukštas ūgis, puiki figūra, simpatiškas veidelis... Tačiau Cassandra slepia, tiksliau, slėpė vieną didelę paslaptį. Jos veidas - išvagotas aknės paliktais randais, kuriuos itin sunku paslėpti.

Pirmuosius spuogelius Cassandra pastebėjo jau trečioje klasėje. „Mokykloje buvo sunku: mane vadino mutante, egzorciste ir kitais nemaloniais žodžiais. O skaudžiausia buvo, kad prieš numirštant mylimam seneliui išgirdau komentarus, kad gerai, jog jis miršta, nereikės matyti bjauraus anūkės veido“, - pasakojo dėl odos problemų daugybę metų kentėjusi mergina.

Kosmetikos kompanijos, gaminančios probleminės ar randuotos odos maskavimo priemones, veidu tapusi Cassandra šiandien pasakoja, kad anksčiau makiažas jai buvo it kaukė, paslepianti spuogus, o dabar makiažas tapo saviraiškos priemone. Ji įkūrė blogą bei „YouTube“ kanalą, kuriuose dalinasi patarimais apie grožį, figūrą, madą, gyvenimą ir kitus merginoms aktualius dalykus.„Noriu padėti kitiems atrasti, kad jie yra nuostabūs ir gražūs tokie, kokie yra. Manau, kad didžiausia mūsų problema yra tai, kad manome, jog tobulybė egzistuoja, kad sėkmingi ir laimingi būsime tik tuomet, kai atrodysime taip, kaip „reikiau“. O iš tikrųjų sėkmingi yra tie, kurie išlieka savimi“, - pasakojo blogerė.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis