Pritrūko fantazijos: Ariana Grande kopijuoja Britney Spears?(VIDEO)

Šiandien tikrai ne visi jaunosios kartos atstovai žino, kad dar prieš pop princese dažnai tituluojamą Arianą Grande šį titulą turėjo daugybę metų viena populiariausių atlikėjų laikyta Britney Spears. Šiandien ji – jau seniai nebe „princesė“, tačiau prieš daugiau nei dešimtmetį kas antros paauglės kambario sienas puošė būtent Britney Spears plakatai.

Švelnių veido bruožų romantiškas dainas traukianti Britney daugeliui buvo grožio ir stiliaus idealas, o jos muzikiniai vaizdo klipai tapdavo naujų madų pradininkais.

2000 metais pasirodė futuristinis dainai „Oops I Did It Again“ sukurtas vaizdo klipas, jame Britney įkūnijo ateivę, kurią įsimylėjo į jos planetą užklydęs Žemės gyventojas. Šiam vaizdo klipui sukurtas Britney įvaizdis ilgam įsirėžė į gerbėjų atmintį.

Vida Press

Panašu, kad „ateiviškas“ Britney klipas tikrai nenuėjo užmarštin. Šių dienų pop princesė Ariana Grande pristatė naujausią savo vaizdo klipą dainai „Break Free“, kuris iškart buvo prilygintas legendiniam Britney kūriniui. Ariana taip pat įkūnijo bebaimę svetimos planetos gyventoją, negaileistingai kovojančią su įsibrovėliais. Ir, žinoma, sugebančią net ir mūšio lauke išsaugoti tobulą šukuoseną ir makiažą...

Ar tikrai Ariana nukopijavo Britney? Pažiūrėkite abu klipus ir pareikškite savo nuomonę apklausoje!

Britney Spears – „Oops I Did It Again“

Ariana Granden feat. Zedd – „Break Free“


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis