Pokyčiai: Miley Cyrus pranoko pati save(VIDEO)

Turbūt daugeliui jau seniai Miley Cyrus vardas asocijuojasi su žodžiu „skandalais“. Vulgarūs pasirodymai, „nuogi“ vaizdo klipai ir nerimą keliančios nuotraukos „Instagram“ - Miley kasdienybė. Tačiau šiandien jos fanai gali džiaugtis, o „heiteriai“ - graužtis nagus: Miley įrodė, kad gali apsieiti ir be išsišokimų.

Populiarus atlikėjas Pharrellas Williamsas pasikvietė Miley kartu irašyti dainą „Come And Get It Bae“ ir nusifilmuoti nuotaikingame klipe. Tačiau šįkart Miley nedemonstravo nuogo kūno, nesielgė vulgariai, o, panašu, tiesiog iš širdies linksminosi ir gerai leido laiką lyg bet kuri kita jos bendraamžė.

Pastaruoju metu susižavėjusi rankų darbo spalvingais papuošalais, su savo fanais ji bene kasdien „Instagram“ paskyroje dalinasi naujų savo kūrinių nuotraukomis. Tokiais pat aksesuarais Miley buvo papuošusi savo šukuoseną ir klipe.

Žinoma, bet kuris atlikėjas, pasikvietęs Miley Cyrus kartu įrašyti dainą, sulauktų didelio susidomėjimo, tačiau jau daugybę metų populiarumo aukštumų neapleidžiantis Pharrellas atidžiai renkasi, su kuo dirbti. Todėl nenuostabu, kad su talentingiausiais kolegomis įrašytos jo dainos tampa hitais. Galbūt kas nors dėl Miley skandalų ir primiršo faktą, kad ji - talentinga atlikėja, todėl Pharrellas nusprendė apie tai gerbėjams priminti!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis