Permainos: Taylor Swift ištarė praeičiai „sudie“(VIDEO)

Muzikinė Taylor Swift karjera prasidėjo nuo ilgesingų „country“ stiliaus dainų apie meilę. Garbanė Taylor Swift buvo tituluojama „gera mergaite“, ir, atrodė, ji amžinai liks visų tėvų svajonių vaiku.

Tačiau metams bėgant ir Taylor gyvenime atsirandant vis naujiems vaikinams, ji užsitarnavo ir nebe tokias teigiamas „etiketes“. Kartu su gyvenimo dramomis keitėsi ir atlikėjos muzika: daugėjo ją palikusiems (ir labai žymiems) skirtų dainų, jose netrūko skausmo bei ilgesio.

Tačiau visa tai – praeitis. Šiandien Taylor – pavyzdys milijonams merginų. Ji įrodė, kad net ir būdama vieniša gali būti laiminga, nes turi būrį gerų draugų, mylimą darbą bei neribotas galimybes. Savo gerbėjus Taylor nudžiugino pranešdama, kad jau šį rudenį pasirodys naujas jos albumas pavadinimu „1989“, kuris, žadama, bus „visiškai kitoks nei bet kuris iki šiol išleistas Taylor Swift albumas“.

Tai – ne vienintelė Taylor Swift paskelbta naujiena. Ji pristatė dainą „Shake It Off“ kartu su specialiai jai sukurtu vaizdo klipu. Dainoje Taylor pasakoja, kaip jai kasdien tenka susidurti su iškreiptomis aplinkinių nuomonėmis, o tikrosios jos asmenybės niekas nepastebi... Tačiau jai tai – nė motais, ji nusprendė „nusikratyti“ nuo savęs piktus komentarus ir tarti praeičiai „sudie!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis