Netikėta: niekur nerodyta „Titaniko“ scena pribloškė filmo gerbėjus(VIDEO)

Turbūt sunkiai surastume žmogų, nemačiusio legendinio filmo „Titanikas“. Istorija apie neskęstančiu tituluotą laivą, kuriame gimė ypatinga meilės istorija, deja, pasibaigusi laivui susidūrus su nenugalimu ledkalniu.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Filmo gerbėjai puikiai atpažįsta ne tik dėl „Titaniko“ ryškiausiomis žvaigždėmis tapusius Leonardo Dicaprio ir Kate Winslet, bet ir, tarkime, „Neskęstančiosios Molly“ vaidmens atlikėją Kathy Bates. Filme ji atliko turtingos ponios (kurios, beje, nemėgo kitos turtuolių žmonos), padėjusios Leonardo Dicaprio įkūnijamam Jackui pasirengti aukštuomenės vakarienei laive vaidmenį.


Kathy Bates „Titanike“. AOP nuotr.

Tačiau paaiškėjo, kad į filmą nepateko labai kontraversiška scena, kurioje dalyvauja ir Neskęstančioji Molly. Laivui jau susidūrus su ledkalniu, bet dar nepradėjus skęsti, pirmosios klasės aukštuomenė lyg niekur nieko tęsė vakarienę. Scenoje Molly padavėjo paprašo įdėti daugiau ledo į jos gėrimą. Būtent tuo metu už Molly nugaros pasirodo ledkalnis. Ponia paprašė ledo ir gavo... visą ledkalnį. Nelabai vykęs juokelis, tiesa? Nenuostabu, kad režisierius nusprendė šios scenos filme nerodyti.

Ištrintą „Titaniko“ sceną rasi čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis