Lietuvos pramogų pasaulį užkariauti žada nauja jaunų klaipėdiečių grupė(VIDEO)

Penketukas pavadinimu #NUMBER5 ruošiasi gerokai sudrumsti Lietuvos pramogų pasaulio vandenis. Vaikinų grupė žada mesti rimtą iššūkį net ir seniausiems pramogų pasaulio atstovams. Anot grupės, jų kuriama autorinė muzika ir paruošta koncertinė programa bus tai, kas dovanos žmonėms šypsenas ir geras emocijas, o stilistiniai, choreografiniai ir scenografiniai sprendimai itin pabrėš vieną pagrindinių grupės tikslų – prilygti pasauliniams standartams.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Jaunatviški ir seksualūs, pozityvūs ir energingi – būtent šie epitetai dailiosios lyties atstovėms asocijuojasi su nutrūktgalviais berniokais, pasivadinusiais grupe „#NUMBER5“.

Grupė #NUMBER5
Grupė #NUMBER5
Asmeninio archyvo nuotr.

Pabandžius išsiaiškinti, ką reiškia šis skambus pavadinimas, išgirdome prasmingą pavadinimo atsiradimo istoriją: „Keletas žmonių išgirdę mūsų naująjį pavadinimą iš karto pagalvojo apie pačią banaliausią jo prasmę. Dėl to, kad grupę sudaro penki asmenys. Ne, ne, ir dar kartą ne. Grupės idėja visai kitokia. Mes esame seni geri draugai. Draugai, su kuriais aš būtent ir pradėjau savo pirmuosius karjeros žingsnius dalyvaudamas „Lietuvos Talentai 2011“ projekte. Mes esame tie draugai, kurie 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę gali būti drauge ir tai tik dar labiau mus suartins. Mes esame tie draugai, kuriuos sieja muzika, draugystė, svajonė, idėja ir tikslas. Būtent šie penki elementai mus vienija ir būtent dėl to mes nusprendėme pasivadinti pseudonimu „#NUMBER5“,- atsakė grupės lyderis ir vokalistas Petras Daunys.

Vaikinų grupės debiutinis singlas „This Time“ skirtias visiems tiems, kurie prasidėjus 2015-tiems metams nori atversti naują, švarų gyvenimo puslapį ir užpildyti jį kuo prasmingesniais, gražesniais ir nuoširdesniais atsiminimais. „Manome, kad gyvenime nėra naujų ar senų metų. Yra tik puslapiai, kuriems prirašyti yra skirtas visiems vienodas laiko kiekis. Atėjus tam laikui, privalome atversti naująjį ir vėl rašyti iš naujo. Dažniausiai tik atvertę naująjį puslapį grįžtame prie senojo turinio. Šia daina norime žmonėms pasakyti, kad atvertę naująjį gyvenimo lapą turime neribotas galimybes šį kartą padaryti viską kitaip nei anksčiau. Būtent apie tai ir yra mūsų naujausiais singlas“, - pasakojo grupės vokalistas.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis