Lietuviškąja Demi Lovato tituluojama Valerija Iljinaitė pristatė naują klipą(VIDEO)

Pirmojo sezono muzikinio projekto „Lietuvos balsas” atradimas - Valerija Iljinaitė, savo gerbėjams pristato šokinio stiliaus dainos „Prisijunk” vaizdo klipą. Tai - antrasis jaunos, kūrybinėmis idėjomis trykštančios, šiuo metu aktorystės meno subtilybes studijuojančios dainininkės, vaizdo klipas. Daina „Prisijunk” klausytojų auditoriją pasiekė šių metų liepą, o besibaigiant rudeniui, atlikėja dovanoja ką tik pasirodžiusį vaizdinį muzikinio kūrinio išpildymą.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Dainos klipas iš žvarbaus rudens nukelia klausytoją į karštą, jaunatvišku pozityvumu ir energija alsuojančią vasarą. „Tai - draugų daina, taip ją pavadinčiau”, - teigia dainininkė. Filmavime dalyvavo daug Valerijos Iljinaitės bičiulių. Jame įamžinta ypatinga vasara, - laikas, skirtas bendravimui, draugams. Atlikėja teigė, jau seniai negalėjusi pakankamai laiko skirti artimiausiems bičiuliams.

Taip nutiko dėl didelio užimtumo dar vaikystėje: koncertų, konkursų, mokslų. Todėl dainos klipe sukviečiami draugėn bendraminčiai, su kuriais dainininkė užaugo, kartu mokėsi mokykloje. Šiuos žmones sieja bendra meilė įvairaus pobūdžio menui. „Jie visi jau suaugę. Kopia savo pasirinktais karjeros laiptais: fotografai, modeliai, šokėjai, vizažistai, stilistai, - visi galėjo prisidėti, išpildant klipo idėją, kurią sugalvojom kartu. Norėjau įamžinti draugus, prisiminimus”, - atvirauja Valerija. Vaizdo klipas dvelkia sentimentalumu, jame daug įvairiausių simbolinių detalių, tarp kurių įvairūs vaizdai iš dainininkės gimtinės.

„Niekada nereikia nuleisti rankų dėl savo svajonių, nes visada šalia yra draugai, bendraminčiai, kurie gali padėti, kurie stumia į priekį, atveda į naują dieną, atverčia naują puslapį. Gyvenime neverta pasiduoti” - klausytojui siunčiamą žinutę paaiškina atlikėja. Vaizdo klipe jaunatviško veržlumo, linksmumo pliūpsniu, skatinama nepasiduoti nesėkmėms, eiti į priekį, nebijoti būti savimi, laužyti standartus ir imti iš gyvenimo viską šią akimirką. „Kiekviena diena - tarsi naujas, švarus lapas, galime pildyti jį taip, kaip norime. Reikia pačiam kurti savo gyvenimo prasmę” - mintimis, užšifruotomis vaizdo klipe, dalinasi dainininkė.

Iki šiol dažniausiai lyrines balades atlikdavusi mergina, įrašinėja debiutinį albumą „Eternity”. Tikėtina, jog daina „Prisijunk” atsidurs šalia kitų albumo kūrinių, kuriais ateityje galės džiaugtis Valerijos Iljinaitės gerbėjai.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis